3/11/2014

Wiikonloppu!

Lauantai:
Käytiin Seinäjoella kaupoissa, lähinnä Eurokankaassa. Sieltä hamstrailin mukaan 1 metrin vaaleanruskeaa, ruskeaa ja mustaa fleeceä, puoli metriä vaaleansinistä fleeceä ja vaaleanruskeaa tekonahkaa. Ostin myös vaaleansinistä ja valkoista ompelulankaa.
Puolilta päivin Petra tuli meille ja mentiinkin sitten heti ratsastamaan. Minä menin Tsunamilla ja Petra Joylla.

 Ensin lähdettiin metsään ridailemaan.

 Käytiin myös vähän "stalkkailemassa" luomaa, tarkoituksena mennä sen yli, mutta vesi oliki vähä korkeammalla niin eipä sitte päästykään sitä ylittämään, koska ne kivet oli tietysti veden alla... Sitten mentihin pois metsästä. :D

 Heti maastoilun jälkeen mentiin samoilla hepoilla maneesiin hyppäämään 30-55cm :D Tässä näette yhden hienon hyppyni :D


 Mitämitä? Kieltäytyiks se? ;)Seuraavaksi otimme Pojun ja Hannibalin ja menimme hetkeksi kentälle treenaamaan kouluratsastusta.

 Pojun harja vähän "leijui" tuulessa.


 Näkymää yksityistallista, jossa on (kuvan ottohetkenä) Caida De La Chispa, Hannibal ja Gribba.


Pienen tauon jälkeen menimme maneesiin ratsastamaan Hannibalilla ja Piratalla. Menimme ensin yleisratsastusta, kunnes siirryimme toiseen maneesiin hyppäämään... Tai no, Petrahan siinä vain Hannibalilla hyppäsi, mutta Piratalla hyppäämisestä ei tullut mitään, koska ori ei tajua esteistä mitään, joten se joko juoksi esteiden yli (matalien) tai sitten juoksi niiden läpi...

 Näin sitä ratsastetaan cx

 Pitihän munkin välillä päästä hyppäämään, joten hyppelin Hannibalilla.


Sunnuntai:
Aamulla saatiin valmiiksi Lauantaina aloittamamme ponit. Petra teki palominon ponin ja minä mustan. Menimme sitten niillä maneesiin hyppäämään esteitä mentyämme alkukäynnit pihassa.
 Petran "tekele", jota kutsumme Leidiksi.


 

Eipä me kauaa oltu ratsastamatta, kunnes taas jo mentiin. Tällä kertaa menimme maastoon, Petra Jossulla ja minä tuolla uudella tekemälläni ponilla.
 Eka mentiin tiellä ja pellolla...

... kunnes mentiin metsään

 
Minä hyppään sillä uudella mustalla tuossa "metsäkentällä", sori "kuvaaja" ei ihan koko aikaa keskittyny kunnolla... :D


Lähestulkoon heti maastoilun jälkeen mentiin taaaaas maneesiin hyppäämään, tälläkertaa shetlanninponeilla. Mentiin Nipsulla ja tuolla harmaalla, jolla ei ole vieläkään nimeä.

 
 Tältä se meidän ratsastelu näytti :D


Arvatkaas, mitä me seuraavaksi tehtiin? Kyllä, mentiin jälleen maneesiin hyppäämään Nössöllä ja Hannibalilla.
 Minä hyppään Nössöllä jotain 75cm. cx

Joskus kello 2 Petra sitten lähti ja minä menin vielä illemmalla Geysirillä ratsastamaan maastoon, siitä ei tullut otettua kuvia.

Siinäpä oli viikonlopun keppiheppailut. :D
P.s Sori kun näiden viikonloppupostausten kanssa kestää, koska yleensä on kauhee määrä kuvia jotka pitää käydä läpi ja silleesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti