3/25/2014

Kahden viikonlopun tapahtumat

Viimme viikonloppuna (14.-16.3) Hile tuli meille yökylään.
Perjantaina kävimme ensin hoitamassa Hileen heppasta(oikeaa) ja saman tallin Tanita- tammaa, menimme sitten niillä maastoon.
Kun meille tultiin niin sitten vuorossa oli ompelua. Saimme lähestulkoon valmiiksi Ranskanratsuponi orin, joka sai nimekseen Jupiter, eli Jupi.
 Tekovaiheessa oleva Jupi, nätit silmät sillä :D

Lauantaina lähdettiin heti aamusta maastoilemaan Jupilla ja Tekiilalla, tehtiin kohtalaisen rauhallinen lenkki.
 Palaamassa takaisin, oli pakko laittaa ohjat tollei kaulalle cx

Maastoilun jälkeen taisimme aloittaa tuota tummanruunikkoa heppasta ja minä tein uuden riimunnarun.

Kello 12 paikkeilla Petra ilmaantui meille ja ommeltiin keppihevosia, jonka jälkeen mentiin "maneesiin" hyppäämään. Minä Novalla, Hile Jupilla ja Petra Nipsulla. Hypättiin noin 40-80cm ja minä vielä hyppelin Jupilla 90cm kun lopussa menin hetken Jupilla.

 Suht. järkevä kuva (ku yleensä mää istun siin esteen päällä) :D

 Petran ilme xD

 Pitihän Hileenkin hypätä Jupilla :D

Käytiin sitten vaihtamassa heppojakin jossain vaiheessa, mutta mulla ei oo enää minkäänlaista mielikuvaa, mitkä hepat otettiin...


Käytiin vielä muutaman kerran ratsastelemassa ja Hile piti kouluratsastus"rääkin" ja Petra estetunnin.
 Hile ja Romppu

 Petra ja Sepe
Estetunnilla sitten tietenkin alkoi satamaan lunta, tai itseasiassa ne oli melkeinpä rakeita... No, ei annettu sen haitata, vaan jatkettiin tuntia.


Sunnuntaina mentiin aamulla maastoon, minä vastavalmistuneella tummanruunikolla ratsuponiorilla, jonka olen nimennyt Totilaaksi. Ja sielä maastossahan sitten sattui ja tapahtui:
Ensiksi, ennen kuin oltiin päästy metsätielle alkoi kuulua aura-auoton ääni. Kiristettiin vähän tahtia ja ehdittiinkin sille metsätielle ennenkuin aura-auto tuli lennättäen yhden aurauskepin nurin. Onneksi me ei oltu enää sielä..
 Totilas ja takana "jupihaamu"

No jatkettiin sitten matkaamme, hetken aikaa.. Käveltiin siitä lammikon jään päältä ja tietenkin Hileen kenkä jäi sinne. Pitipä sitten raukan se sieltä onkia ku sukkaki oli ihan luminen.
Tehtiin sitte aika pitkäkin lenkki, mutta takaisin tullessa kun oltiin heppojakin vaihdettu niin Totilas päätti "piehtaroida", jonka jälkeen sitten yritimme putsata sitä- puhaltamalla niitä lumia pois. cx Eihän siitä mitään meinannut tulla kun koko ajan hihitytti. cx Niin ja tosiaan, ei meinannu enää puhuminenkaan sujua loppumatkasta, yhtä sekoiluahan se oli.

Lopussa kiersimme sen jäisen lammikon ryteikön kautta, ja eiköhän Hile tietenkin ollut rähmällään jossain oksien seassa astuttuaan liukkaalle kannolle... cx
 Jospas nousis ylös cx

 Sitten tyhjäiltiin keppareita cx

Käytiinpä me vielä illalla ratsastamassa Jupilla ja Sintilläkin tuola kentällä :D
Loppupäivän sitten tehtiinkin jotain, ja sovittiin, että vaihdetaan heppasia viikoksi. Sintti jäi mulle viikoksi ja Jupi meni Hileen työ.


Tänä viikonloppuna Lauantaina (22.3) Petra tuli jälleen kerran käymään päivällä. Aloitettiin jälleen kerran uutta keppihevosta ja ratsasteltiin, kuten yleensä. ;) Ensiksi pidin Petralle ja Hannibalille kouluratsastustunnin kentällä. Ihan vaan perusjuttuja harjoiteltiin. Menin Michelillä ja Petra Hannibalilla.
Välissä vietiin Leidi ja Hannibal yksityistarhaan sekä Totilas ja Fasu "omiin" tarhoihinsa.
Seuraavaksi mentiin maneesiin Leidillä ja Totilaksella, mentiin alussa kouluratsastusta, harjoiteltiin sulkutaivutusta ja pohkeenväistöjä. Lopussa hypittiin jotain 70cm esteitä.
Pitihän sitä vielä mennä ratsastamaan ennenkuin Petra lähti. Petra meni jälleen Hannibalilla ja minä Sintillä. Ja taidettiin mennä maneesissa kouluratsastusta ja esteitä 50cm.


 
Fasu "tarhassaan" :3

Kiitoksia taas mukavista viikonlopuista Hileelle ja Petralle :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja nuo hepat mitkä oli tässä ;) ja kiva postaus :)

    VastaaPoista