3/01/2014

Vihdoin tarhat ja talli!

Sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä keppihevosilleni tallin. Leikkimökkimme pääsi talliksi, tein sinne karsinoita ja muutenkin järjestin ja siivosin sitä. Sielä on neljä kunnollista karsinaa ja kaksi  ryhmäkarsinaa, joissa siis voi pitää montaa keppari yhtäaikaa. Sitten siellä on hylly ja teline, joissa säilytetään harjoja ja muuta sellaista. Pitkin seiniä on nauloja, jotka toimittaa suitsi- ja riimutelineiden virkaa. Seuraavaksi pitäisi siirtää hoitovälineet ja suitset sinne ja sen jälkeen keppihevoset :)

 Tuossa näkymä ovelle päin, oikealla on kaksi karsinaa, vasemmalla ryhmäkarsina ja vasemmalla ylhäällä se teline.

Tältä talli näyttää ovelta katsottuna, vasemmalla on karsinat (4kpl) ja oikealla näkyy toinen "ryhmäkarsina", jossa nyt roikkui satulahuopa. Ja tuola vasemmalla ylhäällä on tosiaan hylly, jonne laitan harjat ym.Michel tarhassa päässää riimu, jonka tein Pojulle, mutta se sopii paremmin Michelille, joten se on nyt sen riimu :D (hyvä, että pysyi kepparit pystyssä kun oli niin hirveä tuuli justiin silloin kun yritin kuvata niitä)
Tarhan tein tallin viereen ja aitoina toimivat oksat ja pitkä puukeppi :D
Aitasin kyllä tänään illalla toisen, paremman paikan ja huomenna jos on hyvä sää niin olis tarkoitus viedä keppareita sinne uuteen tarhaan.


Alkuviikosta olin pikkuveljeni kanssa Kurikassa mumman ja paapan luona yötä, ja mukana olivat Tsunami ja Joy. Ratsastelin niillä sielä pitkin metsiä ja kuntorataa ja muutama vastaantulija kyllä katsoi niin kummasti, että luulis ettei koskaa ennen oo keppihevosta nähnyt :D

 Joy ja loimet :) Joy muuten sai nimensä (tai ainakin lempinimensä) tuolla matkalla. 
Loppuun vielä kuva, jossa on hirvenjälki :D Tuossa kun kotona ratsastelin Pojulla niin tuollaaseen törmäsin taas vaihteeksi :D

2 kommenttia:

  1. Ihania nää siun kepsut♥ Teetkö sä nää varusteet(suitset,riimut,loimet yms.) Ite? :o +tosi hienoja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Joo, teen varusteet itse, kaikki keppihevosteni varusteet eivät kyllä ole minun itse tekemiäni, mutta suurin osa.

      Poista