1/07/2019

Vuosi 2018


Lyhyt yhteenveto vuodesta 2018:

Mennyt vuosi oli mun puolesta keppareiden kannalta ehkä hieman tylsä. En järjestänyt leirejä enkä käynyt kisoissa. Muutamia kertoja ratsastin kavereiden kanssa, mutta niitä ei tullut kuvattua. Kävin myös viitisen kertaa ihan yksinkin ratsastamassa kummallisen motivaation iskiessä, näistä tuli peräti julkaistua joitain klippejä Instagramin storyihin. :D
Vuosi 2018 sujui lähinnä tilareiden ja myytävien parissa. Edellisvuosina olen keskittynyt eniten tilareihin, mutta menneenä vuonna tuli tehtyä ennätyspaljon myyntihevosia.


Pyrin keskittymään vuonna 2018 hieman enemmän YouTubeen, mihin täytyisi panostaa myös tänä vuonna enemmän. Videoiden tekotahti ei edelleenkään ollut päätähuimaava, mutta pyrin parantelemaan videoiden laatua ja sisältöä, sekä tekemään hieman erityyppisiä videoita.
Tein täysin uudet tilaussivut ja päivittelin myös hieman kotisivuja. Blogin puolella en edelleenkään aktiivistunut.


Talliin tuli pitkin vuotta muutama uusi hevonen ja muutama myös lähti. Joitain mainitakseni: Shiba (jo myyty), Sunshine ja Valegro olivat/ovat uusia hevosia. Jokeri on edelleen myynnissä ja parin muun myyntiä olen harkinnut. 
Kokeilin tehdä omille hevosille erilaisia varusteita ja testailin monenlaisia tekotapoja. Etenkin kuolaimettomien "kuolainosiin" testasin montaa erilaista tekotapaa. Tein varusteita niin tilauksesta, myyntiin, kuin omille hevosillenikin.
Välillä oli pahasti motivaation puutetta, mutta toisinaan mulla oli enemmän motivaatiota kuin koskaan ennen - erityisesti uusia tekotapoja kokeillessa.


Ei muuta tällä kertaa, hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti