12/31/2018

Vuonna 2018 valmistuneet hevoset

Jälleen on yksi vuosi tulossa päätökseensä, joten on aika summata yhteen kaikki 2018 vuonna valmistamani hevoset. Sain vasta tänään viimeisen myyntihevosen valmiiksi, joten sen takia postaus tulee vasta näin vuoden viimeisenä päivänä.

 Tällä kertaa kokosin kuvat kollaaseiksi edellisvuosien yksittäisten kuvien sijaan. Ei mulla kai lisättävää, siirrytään katselemaan, millaisia hevosia tein tänä vuonna. Myös kehityskaarta on hyvä seurata näistä kollaaseista. Kommentoikaa ihmeessä alas suosikkinne tai vaikka koko kuukausi/kuukaudet ja mielipiteitä siitä, olenko kehittynyt parempaan suuntaan keppihevosten tekemisessä? Mielestäni olen, mutta tokihan joukossa voi olla niitä, jotka tykkäävät vanhemmista "tekeleistäni" enemmän.


Viime vuonna (2017) tein 73 hevosta, mutta tänä vuonna 63, eli kymmenen vähemmän. Tavoite oli muistaakseni tehdä vielä enemmän kuin viime vuonna, mutta jäin tavoitteesta kaikkien kiireiden takia. :'D Noh, ensi vuonna uusi yritys (ehkä).

Hyvää uutta vuotta 2019! 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi1/03/2019

    Aika hyvä määrä tuo kuusikymmentäkolmekin!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2/03/2019

    Toukokuu oli ehkä suosikkini.Kuinka ehdit tehdä noin monta hevosta? Mielestäi näistä näkee käsialasi kehityksen tosi hyvin.

    VastaaPoista