12/24/2018

Vuoden hevonen

Aivan aluksi haluaisin toivottaa kaikille 

Hyvää joulua!


Sitten siirryn tämän postauksen keskeiseen aiheeseen, eli vuoden hevoseen. Instagramissa oli noin viikon ajan mahdollista äänestää vuoden hevosta Kht Chiaroon. Tilanne vaihteli alkuvaiheessa todella rajustikin, mutta tasoittui loppua kohti Sunshinen ja Soakerin keskiseksi taistoksi. Lopulta Soaker voitti 108 äänellä Sunshinen 106 äänen. Itse olin tosi yllättynyt tuosta Sunshinen suosiosta, sillä tamma ei ole ollut tallissa vielä kauaa, eikä monikaan sitä varmaan tunnista (tai sitten olen täysin väärässä). :o

Perinteisesti vuoden hevonen sai ruusukkeen, Soakerille valikoitui tälläinen mustavioletti. Edellisvuosien vuoden hevoset olivat Tuikku (2016) ja Jupi (2017).


Mitäs muuta keppihevospuolella on tapahtunut?
Ennen joulua pidin pienet kunnostustalkoot tallini asukkaille. Poju oli tosiaan jo aiemmin pesussa ja uudelleentäytössä, mutta nyt selvitin orin harjan (erottelin jouhet toisistaan). Seuraavaksi oli vuorossa Nadian uudelleentäyttö ja harjan paksunnus + jouhien erottelu ja sen jälkeen samat toimenpiteet Jupille. Soakerista korjailin muutaman heikon sauman ja tasasin harjaa. Valegrosta olen saanut hyvän tarjouksen, eikä sillä ole vielä mulle tunnearvoa, joten saatan sen myydä, joten en oikeastaan tällä hetkellä laske sitä tallini asukkaaksi. Niin ja Jokeri on yhä myynnissä. Sunshinen sen sijaan kunnostin jo silloin kun se mulle saapui (mm. satunnaisten liian pitkien karvojen lyhennys turvasta ja harjan tasaus).


Mitä muuta olen tehnyt joulun alla?
Pakko myöntää, että olen pelannut aivan liian paljon Star Stable Onlinea. Raaskin nimittäin vihdoinkin ostaa star riderin. Nimeni on Beatrice Skyroad ja pelailen Carrot Cove -serverillä, viestiä ja kaveripyyntöä saa vapaasti laittaa. :) 
Valmistuin ylioppilaaksi 5.12. joten nyt olen saanut nauttia välivuodestani, mutta joulun jälkeen alkaa taas keikkatyöt.
Lisäksi olen suunnitellut jotain ensi vuodelle. Jotain, mistä tekin saatatte tykätä. Chiaron suositut leirit nimittäin saattavat tehdä paluun! Näiltä näkymin olisin pitämässä 2-3 leiriä kesän aikana, tarkempaa infoa tulee kun saan suunitelmia tehdyksi. Vaikka viime kesä oli ikimuistoinen ja ehkä elämäni paras, silti taka-alalla kalvaa leiri-ikävä. :D Neljän kesän aikana niistä tuli niin osa kesäloman rutiinia, joten ajattelin taas järjestää leirejä.


Valitsitteko te talliinne vuoden hevosen? Itselle siitä on ainakin tullut osa joulun rutiineja. :)

5 kommenttia:

 1. Nimetön12/25/2018

  Ihana postaus ja hyvää joulua.💝

  VastaaPoista
 2. Nimetön12/26/2018

  OMG!


  Mä oon myös ihan hulluna SSO:hon!

  Mut löytää sieltä nimellä

  Isabel Flowerworth

  ja myös Carrot Cove servulta :3


  SSO on elämä❤️❤️  -Rantala

  VastaaPoista
 3. Soaker on aivan ihana <3 Ja olisin ihan tosi mielelläni tulossa leirille, jos tai kun niitä nyt pidät!! Ootko ikärajaa miettinyt mahollisille leireille?

  VastaaPoista
 4. Nimetön12/31/2018

  Tuli mietittyä että jos saisin rahaa leiriä varten niin onko ikärajaa tai missä päin ne pidetään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikäraja tulee varmaan olemaan, mutta siitä en osaa vielä tarkemmin sanoa. Leirit on Ilmajoella.

   Poista