1/29/2019

Mitä vuonna 2019?

Vuosi on lähtenyt reippaasti käyntiin ja nyt eletäänkin jo tammikuun loppua. Ajattelin nyt vähän kirjoitella suunnitelmistani vuodelle 2019 - lähinnä keppihevosharrastuksen näkökulmasta.

Ensiksi alustan vähän elämäntilannettani: valmistuin talvella ylioppilaaksi, eli en käy tällä hetkellä koulua. Teen ainakin syyskuuhun asti keikkatöitä, jatkokoulutukseen hakemisesta en ole vielä varma. Toisaalta kannattaisi heti nyt keväällä hakea, mutta totuus on, että en tiedä vieläkään, mitä todella haluaisin opiskella... Joten mahdollista on myös, että pidän välivuoden, eli hakisin vasta syksyllä tai ensi keväänä jatko-opiskeluihin.
Mikäli pitäisin välivuoden, käyttäisin sen mm. tehden töitä ja matkustellen (näin pystyn kokemaan ja näkemään uutta ja keksin ehkä, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa). Niin ja tietysti jatkaisin kepparien tekemistä entiseen tapaani. Mutta se siitä pohjustuksesta, siirrytäänpä seuraavaksi keppareita koskeviin suunnitelmiin.

Tilareita olisi tarkoitus toteuttaa entiseen tahtiin. Myyntihevosten ja -varusteiden tekemistä aion lisätä ennestään ja toteuttaa niitä myös koko ajan tilarien rinnalla. Uusia tekotapoja testaan niin hevosten kuin varusteidenkin tekemisessä, halu kehittyä on ainakin näin alkuvuodesta todella korkealla. :D


Tarkoitus olisi myös pitää kaksi keppihevosleiriä kesän aikana. Leirien alustavat ajankohdat olisi seuraavanlaiset:
10.-12.6.
28.-30.6.
ja
16.-18.7.
Näistä siis kaksi toteutuisi. Tarvitsenkin nyt teidän apua, eli jos olisit halukas tulemaan leirille, mitkä kaksi ajankohtaa sopisivat sinulle parhaiten?
Leirien hinta tulisi nousemaan entisestään (alaraja 40€) ja jonkinnäköinen alaikäraja tulisi varmaankin olemaan. Minkä ikäisiä te leireille halukkaat olette? Pitäisikö toinen leireistä suunnata nuoremmille harrastajille, kuten tein vuonna 2017?

Kisaamisesta aion pitää edelleen taukoa, sm-kisoihin katsojaksi lähteminen on edelleen auki ja hevosia voisin käyttää URL -näyttelyissä.

Kertokaahan toki omista suunnitelmistanne tälle vuodelle! :)

5 kommenttia:

 1. Anonyymi2/03/2019

  okei tää ei liity tähän postaukseen
  mut miks tuolla (hevoset) kohdassa ei oo Sunshinee?
  mut oli kyl sulla mukavia suunnitelmia tälle vuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunshine lähti takaisin vanhalle omistajalleen Kht Delightille. :)

   Poista
 2. Anonyymi2/04/2019

  Onnea! Eikös joku kepparintekijän ura sopisi sulle? :D Ihanat Valegron suitset!<3 Kuvan värit on ihanat!

  VastaaPoista
 3. Olen 12 (pian 13) ja ajakohtana ehkä 16-18.7 sopis parhaiten! <3

  VastaaPoista