1/31/2019

Tammikuun trendi: karvahevoset

Tammikuussa sain tehdä kaksi tilausta, jotka molemmat sisälsi useamman hevosen. Lisäksi hankin yhden vanhan hevoseni kunnostukseen ja kunnostin sen. 
1.
Ensimmäiseen tilaukseen kuului kaksi ponia, toinen oli miniponi aachensuitsilla. Poni on valmistettu karvakankaasta ja sillä on Teddy -harja.


2.
Tämä valkoinen miniponi kuului myös samaan tilaukseen kuin tuo edellinen. Myös tälle tein aachensuitset, tällä kertaa turkooseilla koristeilla. Materiaalit myös tässä karvakangas ja Teddy -lanka.


3.
Tilauksien välissä edistin vähän myyntihevosia ja hommasin oman pienen projektin. Eli tämä on se vanha hevoseni, joka tuli kunnostukseen. Muistaako joku vielä Happy Little Pearlin?
Tamma pääsi ihan ensiksi pesuun (kangas vaaleni kyllä huomattavasti ja likaa lähti), minkä jälkeen siirsin toista korvaa hieman paremmalle paikalle. Sitten uudet värit turpaan ja harjan siistiminen. Perkun tekovuosi on muistaakseni 2014 ja se asui mulla useamman vuoden silloin aikoinaan.
Kunnostuksen jälkeen laitoin tamman myyntiin, joten se on nyt mahdollista ostaa. Olisiko tämä hulmuharja kenties etsimäsi hevonen talliisi?


4.
Tämä miniponi oli yksi niistä kolmesta tilarista, joka lähti USA:an asti. Kuten kuvista saattaa nähdä, lunta tuli oikein pyryttämällä kun yritin näitä kuvata.
Tämä poni on tosiaan valmistettu teddystä, sillä on siniset silmät ja ruskea Isoveli -harja.

5.
Myös tämä kuului "Ameriikan tilaukseen". Miniponi shampanjan värisestä karvakankaasta Kelo -harjalla. Tälle vuorostaan haluttiin vihreät silmät.
Tilausvalikoimiin tulee helmikuun alussa muutoksia, eli tämä kaksipalainen miniponi tulee poistumaan valikoimista ja sen tilalle ainoaksi miniponiksi jää entinen kolmipalainen miniponi. Lisäksi tulee mahdollisuus tilata varsoja. Toki erikoistilauksena on mahdollista vielä tilata tätä kaksipalaista.


6.
Viimeinen samaan tilauksen kuulunut hevonen oli ruskeasta karvakankaasta valmistettu normaalikokoinen hevonen. Harja Isoveljeä, silmät ruskeat. Tälle kaverille menikin vähän enemmän varusteita: kahdet englantilaiset suitset ja riimu pehmusteilla. Ylemmässä kuvassa näkyykin nuo ruskeat suitset timanttiketjulla. Toiset suitset oli mustat helminauhakoristeella ja riimu oli turkoosi lampaankarvapehmusteilla.Kuten saatoitte huomata, kaikki tilarit lukuun ottamatta yhtä oli valmistettu karvakankaasta. :D Ainakin nämä mun karvakankaat on tosi kivoja ja helppoja työstää, joten näiden tekeminen oli oikein mukavaa ja suht nopeaa. Saa nähdä, mikä kangas tulee olemaan trendi ensi kuussa. Mitäs veikkaisitte?

Mikä näistä oli suosikkisi?

5 kommenttia:

 1. Toi Perkku ois mulle sopiva. En muista ja jooh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perkku on tosiaan myynnissä jos kiinnostaisi ostaa. :)

   Poista
 2. Onko perkku vielä myynnissä?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/19/2019

  millon seuraava postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada nyt yhtä postausta valmiiksi, joten toivottavasti parin päivän sisällä :)

   Poista