4/29/2018

Tilarit ja myytävät huhtikuulta

Tähän postaukseen jälleen koottuna kaikki huhtikuun aikana valmistuneet hevoset. Tilareiden ja myytävien lisäksi tein talliin yhden uuden hevosen, näette myös sen tässä postauksessa. :) 
Huhtikuun ylivoimaisesti suosituin kangas oli karvakangas!

1.
Ensimmäinen huhtikuussa valmistunut tilari oli harmaasta karvakankaasta mustalla villalankaharjalla. Merkkinä tällä on tähtipiirto. 


2.
Teen yleensä kaksi hevosta yhtä aikaa valmiiksi asti, joten tämä kaksipalainen miniponi valmistui samaan aikaan tuon harmaan hepan kanssa.
Tälle ponille tuli kapea läsi ja varusteeksi suitset, harja on samaa lankaa kuin ensimmäisellä hevosella.


3.
Kolmipalainen miniponi laikukkaasta mikrovelboasta. Harja on mustaa Isoveljeä valkoisilla raidoilla. Kyseinen poni on myynnissä.


4.
Tästä hepasta tuli mielestäni tosi söpö. :3 Tykkään kovasti jo pelkästään tämän punertavanruskean karvakankaan väristä ja yhdistettynä sihen vaaleanruskea mohair, tuli lopputuloksesta oikein nätti. Merkki, kuin myös koko hevonen toteutettiin mallikuvan perusteella.Varusteiksi tälle tuli mustat turpahihnalliset suitset timanttiotsapannalla ja kirkkaanvihreä riimu.

5.
Vielä yksi hevonen karvakankaasta. :D Tästä oli alunperin tulossa myyntihevonen, enkä jostain syystä edes tykännyt siitä tekovaiheessa. Kuitenkin silmät kiinnitettyäni totesin pitäväni hevosen vasemmasta puolesta todella paljon ja aloin elättelemään toiveita sen itselle jättämisestä. Toisesta silmästä en sitten tykännytkään, joten kiinnitin oikealle puolelle uudelleen silmän ja muokkasin merkkiä hieman. Poni sai vielä harjan paksunnuksen.


Ulkonäkömuutosten jälkeen totesin, että ori jää ainakin hetkeksi omaan talliini. Nimeä en ole vielä päättänyt, mutta rotu on tanskanratsuponi. Poni on entisten hevosteni Nonan ja Nollatoleranssin jälkeläinen, eli itse kasvattamani ratsuponi.


Tämä on muuten se uudella kaavalla tehty hevonen, tai siis poni. Mitä mieltä olette, jos jättäisin tämän kaavan käyttööni, esimerkiksi ponikaavaksi?

6.
Viimeinen tässä kuussa valmistunut kepikäs on seepra. Valmistettu mikrovelboasta, simppelillä raidallisella pystyharjalla. Niin ja tämä on tosiaan myynnissä, ostakaas pois! :)


Kommentoi alle, mistä hepasta pidit eniten! :)

11 kommenttia:

 1. Anonyymi4/30/2018

  Tuo ruskea miniponi oli aivan ihana!❤️

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/30/2018

  Kaikki oli tosi söpöjä, mutta noi kaks vikaa oli ihania:D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/01/2018

  4 ja 5 aivan ihania! Ja mielestäni tuo uusi kaava on hyvä. :D
  ~shetlanninponi1

  VastaaPoista
 4. Toi 6 on kyllä ihanin. Mulla on tällä hetkellä 100€ rahaa joten en voi ostaa ku sit ei jäis yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykskään näistä hevosista ei maksa 100€ 😂

   Poista
 5. Miauuuu6/07/2018

  4 ja 5:) toi uusi kaava on tosi hyvä!

  VastaaPoista