4/21/2018

Kevätsuunnitelmia

Ajattelin hieman listata keppihevosiin liittyviä tavoitteita ja suunnitelmia tälle keväälle. Oikeastaan nämä suunnitelmat tulee pätemään myös alkukesästä.
Tuntuu, että ainoat keppareihin liittyvät asiat, mitä olen koko alkuvuoden aikana tehnyt on niiden myyminen ja tilauksesta tekeminen. Ehkä kuitenkin haluaisin harrastukseni olevan vähän monipuolisempaa.

1. Voisin pitkästä aikaa ratsastaa keppareilla. Siis muutenkin kuin kuvienottomielessä. Kelit kun (jos) alkaisi pikkuhiljaa paranemaan niin voisi treenata jopa ihan kunnolla muutaman kerran. Jos ei muuten, niin ainakin kunnon kohotus mielessä!

2. Aion kuvata omia hevosiani. En muista, milloin viimeksi omat hepat olisivat päässeet kameran eteen, joten tähän täytyy tulla muutos. Jos sitä vaikka kuvaisi kaikki tallin hepat läpi ja ottaisi vaikka kaverikuvia, miltä kuulostaa? :)


Nadia ja sen uudet suitset sekä hieman erikoisempi kaulanaru

3. Hevosten sivut (kotisivuilla) kaipaisi muokkailua, samoin koko kotisivut jossain määrin.

4. Olen suunnitellut talliin uutta hevosta, jota aloitan saatuani tilarit valmiiksi. Uusi hevonen tulee todennäköisesti olemaan ratsuponi, jolle varasin vanhemmat vuosi sitten(?). Väristä en vielä ole varma, mutta merkki on jo lähes suunniteltu. Harkitsen harmaan ja vaaleanruskean velboan välillä, kumman tekisin?

5. Aktiivistu blogissa, YouTubessa ja Instagramissa. Tämä on oikeastaan ollut jo kauemman "asioita joita pitäisi tehdä" -listallani. Ei vain tunnu löytyvän motivaatiota mistään näihin kepparijuttuihin. :(

Lisäksi listaltani löytyi alkukeväästä uuden kaavan teko ja sen testaaminen, tämän sainkin jo toteutettua, myyntiin tulossa oleva harmaa badgerface -heppa onkin sillä tehty. :) Toinen jo toteutettu tavoite oli videon kuvaaminen, toki jos vain mahdollista kuvaan vielä lisääkin videoita.

Tuikku ja Tuikun uusi täyttö

Mitä suunnitelmia teillä on keppihevosiin liittyen kevään ajaksi?

2 kommenttia:

 1. Tee harmaasta velboasta!
  Katatu, tuletko SM-kisoihin? Pliide :C!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti en tule. Toki en ole aivan täysin varma. 🤔

   Poista