4/22/2018

Olipa kerran laiska ihminen...

Tai no, en tiedä voiko sitä suoraan laiskuudeksi kutsua. Olen sentään saanut todella paljon aikaiseksi, mutta ne ei vaan liity keppihevosiin. Vai onko tässä selityksen makua? Koulukiireiden piikkiin tätä ei ainakaan voi laittaa, koska mulla on vain yksi kurssi, mikä meinaa sitä, että maanantait ja keskiviikot on vapaita.

Tosiasiahan on se, että mulla ei ole motivaatiota keppihevosiin. Tilarit ja myytävät valmistuu normaalia hitaammin kun on muuta, mielekkäämpää tekemistä. 


Mä sain YouTubeen kommentin, jossa sanottiin, että ei mun ole pakko tehdä videoita, jos se on vain pakkopullaa. Aloin sitten miettimään asiaa.
Mulle videoiden tekeminen ei ole intohimo, kuten varmasti monelle "tubaajalle" on. Mä en koskaan aloittanut olemaan "tubettaja", koska tein YouTubeen videoita ainoastaan blogia varten. Kuitenkin sain todella monta tilaajaa (nyt 6000), joten mä en enää voinut perääntyä (näin järkeilin itselleni kun ei huvittanut kuvata).

Tarkemmin asiaa mietittynä, kyllä mä tykkään tehdä videoita, jos vain on motivaatiota. Pidin nyt kolme kuukautta taukoa, ja koin aikamoisia tuskia kuvatessani edellistä Mydaytä. Se, että aloin reilun kolmen kuukauden tauon jälkeen yhtäkkiä puhumaan kameralle, ei tuntunut yhtään luonnolliselta. Siksipä kyseinen video on taas kerran lähes puheeton.


Puhuminen. Se on mulle kuitenkin päivänselvä asia - olen sosiaalinen ja tykkään puhua. Mutta yksin kameralle höpiseminen tuntui vaan kovin typerältä niin pitkän tauon jälkeen. Mun pitää harjoitella sitä. 
Mä haluan kuitenkin tehdä videoita, enkä vain sen takia, että tunnen sen velvollisuudekseni. Aikoinaan videoiden kuvaaminen ja editoiminen on antanut mulle motivaatiota keppihevosteluun ja tehnyt mun harrastuksesta monipuolisempaa, se on tuonut sisältöä elämään.


Jatkossakin siis tulette näkemään multa videoita, kunhan vain saan siihen rytmin ja motivaation takaisin. Jos joku osaa kertoa vinkkejä tähän, niin niitä saa ilman muuta kertoa! :)

Heittäkääs muuten alas videoehdotuksia, musta tuntuu että en itse keksi mitään uutta, tai jos keksin, on se sellaista, mitä en pysty toteuttamaan.Tämän postauksen kuvat ja yllä oleva video on kuvattu aikoja sitten, mutta yllätys  yllätys laiska ihminen ei saanut niitä aikaisemmin teidän näytille. Meillä ei siis ole enää yhtään lunta. :D

12 kommenttia:

 1. Anonyymi4/22/2018

  Katatu, eikö sun pitäis myös päivittää Moonlight :'D? (Ei tarvii julkasta, kunhan muistuttelen. Ymmärrän kiireet!)
  ~Kärsimätön Iitu, joka on laittanut monta viestiä Moonlightiin (XDDDD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mä käynyt siellä joka päivä, mutta viestejä kun tulee 10-40kpl/päivä ja ehdin tarkistaa päivässä vain 2-10 viestiä. 😅

   Poista
  2. Anonyymi4/22/2018

   Aa! En ole huomannut, anteeksiiii 😵😨😳

   Poista
  3. Ei se mitään! ;D

   Poista
 2. Jolanda4/22/2018

  Noh, ainahan sitä välillä tylsistyy johonkin asiaan eikä siihen vaan ole motivaatiota! :) Mutta etenee vaan omaan tahtiin, saa pitää taukoja tai jatkaa aktiivisesti, kunhan vain itsellä on hyvä olla :D en mäkään ole ollut kauhean aktiivinen esim. virtuaalitallin puolella kun vaan ei jaksa kirjoittaa.... ;)) Mutta kiva kun päätit jatkaa videoiden tekemistä ja tsemppiä siihen! ;D

  VastaaPoista
 3. Videopostaukset ois kivoi! Kuvailet vähän tallissa kun pistät hepan kuntoon, sit ratsastat ja kuvailet vie vähän kun harjailet ja otat kamat pois. Sit jotain höpöttelyy kans. :)

  Tajusin muuten et mullakin vähän tullut youtubesta taukoo, mut ehkä jatkan sit jos tulis taas fiilistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta. 💕
   Toivotaan että säkin saat motivaatiosi takaisin. ☺️

   Poista
 4. Katatu! Mulla on hirveesti (Hulluja) ehdotuksia sulle!
  1. Luetaan kommentteja
  2. Katsotaan vanhoja videoita
  3. Miten editoin
  4. Miten teet nopeasti keppihevosen suitset
  5. Keppihevosten esittelyvideo (Kerrot syntymäpäivän, rodun, luonteen, käyttätarkoituksen jne.)
  6. Kanavat, jotka teidänkin pitäisi tilata!
  Tai sitten keksi itse! Annan yhden vinkin:
  Käytä luovuutta! Jos mietit teetkö maasto- vai estevideon, tee maastoeste video! Niin se toimii...
  Onhan mullakin kohta jo 40 tilaajaa! Ihan huippua, kanavani on siis saana joensuu
  Chiaro oot niin hyvä tekemään keppihevosia!!!! Haluun oppii sulta vaan liikaa...
  Pliiiiiiideeeeeee tuu SM-kisoihin! Pliiideee... :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! 💕❤️
   Ääh, mä käyttäisin mieluummin sen pääsylipun hinnan johonki autotapahtumaan 💁🏻‍♀️

   Poista
  2. Et Chiaro oo tosissas... >3

   Poista
  3. Kyllä olen. Enemmän mä autotapahtumista olen kiinnostunut kuin jostain kepparikisoista. :'D Tuntuu vähän turhalta tulla sinne, kun ei mulla olisi siellä mitään tekemistä.

   Poista