3/09/2017

Katatu ilmoittautuu


Hei, Katatu täälä. Pitkästä aikaa. Joo oon hengissä yhä. x'D
Ai miten niin kesti postauksen tekemisessä? :'D Oon kyllä ollut hyperaktiivinen nyt bloggaamisen suhteen... tai siis en todellakaan :''D Niin tosiaan, viimekuussa pitäny tääki postaus jo tehä, vaan miten kävikään. Pitäis kai olla joku selitys, miksi se nyt näin jäi. Ei oikeastaan ole, ei vaan oo ollut inspiraatiota tehdä tätä tai kirjotella blogiin ylipäätänsäkään. 

Vasta liian monen viikon päästä (eli nyt) vihdoinkin julkaisema postaus oli tarkotus olla rastuspostaus, joka on tosiaan viime kuussa kuvattu. Enpä sit jaksanut mitään erikoisempaa lähteä ratsastelusta selittämään, kuvia kun lähinnä vaan otettiin. Niin ja videota, joka on Youtubessa ollut jo hyvän aikaa:


Kävin tällä kertaa ottamassa kouluratsastuskuvia ja -videota. Oli aamupäivä kun käytiin Pojun kanssa kuvaamassa, joten sen takia kuvissa vähän huono valotus. :/ 

Kuitenkin lyhyesti kertoakseni itse ratsastuksesta; mentiin lähinnä "perusjuttuja", koottuja, pohkeenväistöjä, laukkapiruetteja, voltteja ym. Huolimatta siitä, että alusta oli hirveän liukas. Parina viime päivänä oli ollut sulaa ja sitten oli satanut pieni kerros lunta, joka oli sitten samantien jäätynyt. 
Oli mulla kengissä nastat, mutta ei paljoa auttanut, päkiöille ois tarvinnut niin ois voinut onnistua paremmin. :D Sain kuitenkin jotain kuvia ja videota teidän iloksenne pitkästä aikaa. 
Kai tässä vois samalla vähä niinku kuulumisiaki kertoa, kun ei musta oo oikein missään nyt kuulunut mitään.
Nyt on tullut enemmän keskityttyä kouluun ja tilareiden tekemiseen, autokoulukin alkoi tässä maanantaina. Keppareiden parissa oon pysynyt siis aktiivisena, tilareiden lisäksi olen edistänyt paria myytävää ja Kht Laurentin kanssa kävin yhtenä päivänä ratsastamassa kepikkäillä parikin kertaa.

Paljon on kyselty, oonko tulossa sm-kisoihin. Vastaus on, että en tiedä vielä. Jos tuun, niin oon tulossa ainakin Kht Laurentin kanssa. :)

Kuten jo alussa sanoin, inspiraatiota blogiin ei nyt ole ollut. Ei sitä oikein oo aiheita, joista kirjoittaa kun ei enää ite ratsasta. Tai sitten jos jaksan mennä ratsastamaan, niin en jaksa ottaa kameraa. xD  Lähinnä silloin kun ratsastan, meen jonkun rauhallisen (tai ei niin rauhallisen) maastolenkin.

Onneksi sain tässä (toivottavasti) hyvän idean, jolla saan edes vähän aktiivisuutta tänne blogiin. ;) Ensi kertaan siis! :)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi3/10/2017

  Kiva kun oot hengissä. :) Hyvä video myöskin. Pojuliini! <3<3<3

  T: shetlanninponi1 (howrsessa)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/11/2017

  Heippa! Sulla on aivan ihanat askeleet kouluratsastuskessa!Sellaiset aidon näköiset, liitävät ja lennokkaat. Poju on söpö:)
  VastaaPoista