3/03/2017

Helmikuulla valmistuneet

Tosiaan, helmikuu oli pyhitetty tilareille ja osittain myös vielä tämäkin kuu. Sainkin ahkeroitua peräti viisi tilaria valmiiksi viime kuussa, ja pyrin pitämäänn tahtia yllä vielä maaliskuunkin. Toisaalta mulla alkaa autokoulu ja jossain vaiheessa vaihtuu jaksokin, mutta siihen on vielä aikaa. ;D

Kuukauden suosikkikangas oli jälleen selkeästi Wellness-pehmo, kuten koko alkuvuoden on ollut xD 
Hei muuten, löysin vihdoinkin velboaa, joten tilaussivuille lisätty myös muutama velboa! Tästä tilaussviuille. Jos tiedätte, mistä voisi ostaa velboaa (nettikaupat) niin kertokaas!

Muistathan kommentoida lempparisi postauksen loppuun! :DIssikka with turkoosi riimu, jossa pinkit strassit. :D Oli kivaa päästä muuten pitkästä aikaa tekemään riimuja tilareiden messiin, suitsia, etenkin meksareita kun tässä on tullut tehtyä useammatkin. Ois kyllä kiva päästä tekemään muitakin varusteita pitkästä aikaa. :'DMiniponi upotetulla kirjavuudella, punaisella riimulla ja pastellisävyisellä riimunnarulla. Tästä kyseisestä hepasta tein myös Tee-se-itse: Upotettu kirjavuus-postauksen, eli ohjeen upotettuun kirjavuuteen. ;)


Vuonohevonen, kaksipalainnen miniponi, eli toinen helmikuun miniponitilaus. Nyt maaliskuulla sain heti toisenkin minivuonistilauksen CxLipizza nro 1, valkoisesta fleecestä 20cm villalankaharjalla.


Pehmokankaasta tehty heppa, lipizza nro 2. Tämä oli #chiaron10k -arvonnan palkintotilaus :) 
Tähän kului melkein kaikki suositun Sophia-langan lopusta, mutta sitä riittää vielä yhteen tilariin, jolle tulee max 10cm harja tai miniponiin/miniponeihin, joten nyt kiireellä tilaamaan, jos haluat vielä tästä langasta hepallesi harjan! :D

Tällä hetkellä jonossa on kaksi tilausta, joten paikkoja on vielä muutama jäljellä. Jonoon otan tässäkin kuussa yhteensä kuusi tilausta. :)

10 kommenttia:

 1. Anonyymi3/03/2017

  Noi molemmat Lipizzat on aivan upeita! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/04/2017

  Toi harmaa issikka on aivan ❤❤❤❤❤❤❤. Molemmat lipizzat on myös tosi hienoja!
  T: shetlanninponi1 (Howrsessa)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/04/2017

  Harmaa issikka ja vuonis on ihan älyttömän söpöt!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/04/2017

  Toi harmaa issikka tulee mulle :) Tuo viimeinen lipizza on kans aivan kauhean extrasöpö !Ja niin on muutkin :)Minun lempi keppihevosblogi ja talli on ehdottomasti Kht Chiaro!

  VastaaPoista
 5. Todella nättejä tapauksia kaikki, eniten silmääni miellytti tuo ensimmäinen issikka ♥ Oot kyllä todella taitava!

  VastaaPoista
 6. Toi kirjava miniponi on niin ihana!

  VastaaPoista
 7. Noi kaikki edenkin toi eka issikka😍😍👌-Hopealehto

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/08/2017

  toi lipizza 2 saapui tänään mulle :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/10/2017

  Olen tuo yksi toinen "anonyymi", toi issikka tuli meille eilen:)

  VastaaPoista