3/31/2017

Hevoseni: Sasha


Hevosesittelyssä nyt vuorostaan Sasha.
Sasha on meidän tallin poni. Tai no, tokihan shettis Rocky on vielä enemmän poni, mutta Sasha on sielunmaisemaltaan joskus jopa ponimaisempi.

Sashan sivut

Sashan kokonimi on Ra.Ra's Öljylautan Zhellainen Zankari, se on Kht Raran Maikkenin tekemä ja tullut minulle vaihdossa. Minulle tullessaan tamman lempinimi oli Zhella, mutta se ei sopinut suuhuni, eikä mielestäni oikein ponillekaan, joten aloin kutsumaan sitä Sashaksi.


 Rodultaan tämä veikeä pikkutamma on Newforestinponi ja väriltään vaaleanrautias. Päässään hällä on leveä läsi.
Sasha on syntynyt vuonna 2011, eikä sillä ole vanhempia, joten ennen vuotta 2009 syntynyttä isää tai emää voi tarjota! :3 (vanhempien tulee olla puhtaita Newforestinponeja)

Lyhyesti sanottuna Sasha on erittäin kuumuva ja ilkikurinen tapaus. Sen pääpaino on aina ollut lännenratsastuksessa, mutta ollaan myös harrastettu epäsäännöllisesti kaikkea muuta mahdollista.
Ratsastaessa se kuumuu helposti ja temppuilee paljon. Sashan kanssa selviää harvoin ratsastuskertaa ilman yhtä pukkia tai muuta temppuilua.
Ennen ratsastaessa Sasha kuumui ihan älyttömästi, joten ratsastamisesta ei meinannut tulla oikein mitän. Nykyään Sasha on hieman rauhoittunut, eikä sen kanssa tarvitse enää tapella niin paljon. Toisaalta joskus sillä on päiviä, jolloin sitä ei saa mitenkään hallintaan, etenkin esteillä, joten siksi sen kanssa harrastetaan lännenratsastusta.


Sasha on CH.PP's Stay Here for a While -nimisen 2011 syntyneen tamman emä, muita jälkeläisiä sillä ei vielä ole, enkä varmaan anna sitä emäksi enään kuin mahdollisesti muutamalle ponille.

Sashan kanssa ollaan kisattu niin esteillä, koulussa kuin maastoesteillä. Lisäksi se on osallistunut näyttelyihin ja onpa sen kanssa kerran oltu laukkakisassakin. Tulevaisuudessa panostetaan lännenratsastukseen ja näyttelyihin kisojen suhteen.

Sattuukos Sasha olemaan kenenkään lempiponi tallistani? Itse ainakin tykkään siitä hurjasti, joten se ei tule lähtemään tallistani vielä aikoihin. :3

5 kommenttia:

 1. Sashaa!!!!<3<3 <3 Lempparini on Jupi, sitten Dust, ja sitten Sasha!
  -Oon siis shetlanninponi1 howrsesta. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/01/2017

  Sashakin on kyllä söpö! Nuo suitaetkin on ihanat!

  VastaaPoista
 3. Onpa Sasha ihana🐴🐴t. Kiiran kaveri Iris

  VastaaPoista