1/13/2014

Uusia Kuolaimia &"Kummajaisia" ikkunan takana

Väkersin tässä viikonlopun aikana kolmet kuolaimet: Olympiakuolain/Pessoankuolain, Baucher-kuolain ja Full Cheek-kuolain. Baucher-kuolaimia en ole vielä kokeillut hepoilleni, mutta White Starlight toimii hyvin Olympiakuolaimilla ainakin maastossa ja Jossu toimii hyvin Full Cheek-kuolaimilla, vaikkakin aluksi pelkäsin, että niiden vipuvaikutus olisi liian suuri.
Tein sitten englantilaiset suitset valkoisilla "koristeluilla" ja niitä voi säätää ja niihin voi vaihdella kuolainta. :D
Alla kuva, jossa nuo uudet suitset ja olympiakuolaimet White Starlightilla:


Ja seuraavana kuva, jossa Jossulla samat suitset Full Cheek-kuolaimilla (sori ei oikeen näy kunnolla)

Taisi olla viimme Perjantaina kun olin tekemässä ohjia noihin Western suitsiin niin kaksi nimeltämainitsematonta henkilöä ilmestyi ikkunani taakse keppihevostensa kanssa (Hile ja Sohvi). Noh, ulkona oli pimeää ja kylmää, joten ne oli vähä jäässä. :D Kun hetken oli meillä oltu niin sitten lähdin taskulamppujen kanssa niille valoksi tuolle muutaman kilometrin matkalle kun mentiin siis takaisin heidän "lähtöpaikkaansa". Otin White Starlightin ja laitoin sille meksikolaissuitset, koska en viitsinyt koulukangillakaan maastoon lähteä. Olisin voinut ottaa Jossun, mutta se ei pidä pimeällä ratsastamisesta tai sitten olisin voinut ottaa Pirate Of The Caribbeanin, mutta sillä on vaan nuo Westernsuitset ja olen mennyt sillä vaan kerran ja huomannut, että se on todella herkkäsuinen, joten en viitsinyt lähteä pimeällä Westernsuitsilla, joissa oli kankikuolaimet... (Silloin siis nuo Englantilaissuitset eivät vielä olleet valmiit)

2 kommenttia:

  1. Hehheh... en mää ainakaan tullu ikkunan taakse pelottelemaan XD

    VastaaPoista