1/05/2014

Aamupäivän puuhailuja

Eilen väsäsin Jossulle meksikolaiset suitset, niihin kävi pehmuste vanhoista meksikolaissuitsista, jotka olen jo tuhonnut aikoja sitten :D Otsahihnaan laitoin koristeeksi tuollaisen pienen hevosenkengän.

 Taustalla näkyy White Starlight... XD
 Ja hanskan päällä, kyllä, koska kivi oli märkä :D


Jossulla sitten hyppäsin esteitä uusilla meksikolaisilla. Pidin sillä oikein kunnon estetreenit. Tehtiin tälläaistä harjoitusta:
Laitoin pääty-ympyrälle neljä erilaista estettä, jotka oli 20cm-40cm korkuisia. Kun mulla on vaan kaksi estetolppaa niin kokosin ne kolme muuta estettä mm. renkaista ja puupölkyistä. Menin ensin ympyrää käynnissä, jolloin menin esteiden ohi. Sitten nostin ravin ja menin esteet niin, että tein aina laukannoston esteelle ja hyppäsin laukassa, jonka jälkeen taas raviin siirtyminen. Esteiden välissä oli vaan yksi laukka-askel. Toki menin välissä käyntiä uralla ja toisessa pääty-ympyrässä ja tein pysähdyksiä ja peruutuksiakin.
 
Tunnin jälkeen, feat. huuruinen kameranlinssi :D

 
White Starlight sai vuorostaan tänään olla katsomassa kun ratsastelin Josefiinalla. Otin niistä kuvia taas aluksi niin en viitsinyt viedä sitten oria sisälle.


 Saa nähdä, että ehdinkö tänään ratsastamaan White Starlightilla tai tekemään jotain varusteita kun nyt on menoa tänään...
Mikä muuten olisi sopiva lempinimi arvon herralle: White Starlightille? Saa laittaa tuonne kommentteihin lempinimiehdotuksia, Kht Chiaron kotisivuille vieraskirjaan tai vaikka sähköpostiin: khtchiaro@gmail.com. Blogin kommentit ovat sitten "moderoituja", joten viestit tulevat näkyviin vasta kun olen ne hyväksynyt, joten ei tarvitse samaa kommenttia laittaa moneen kertaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti