1/06/2014

Arvonnan tulokset! + uusi arvonta

Blogini saavutti viisi lukijaa (lähes vuorokaudessa)! :o Kiitos teille lukijoille! :)
Suoritin arvonnan netistä löytyvällä arvontakoneella, ja voittaja on:
Kieloponi!
Kieloponi, ota yhteyttä sähköpostiin: khtchiaro@gmail.com, ja kerro, minkä kuolainavamenperän haluat :)

Sitten päivän puuhailuihin:
Aamusta, vielä kun oli vähän hämärää, menin kouluratsastusta White Starlightilla sen kankisuitsilla.
Mentiin kunnon alkukäynnit, joiden aikana tuli jo vähän valoisempaa. Alkukäyntien jälkeen mentiin ensin käynnissä ja sitten ravissa tälläistä Helppo C-Helppo B harjoitusta:
Ensin peruutus, käyntiä (tai pysähdyksestä suoraan raviin), pysähdys, ravia, loiva kiemuraura, kääntyminen päädystä keskelle, käyntiin, pohkeenväistö ja uudestaan.
Suunnanvaihdon jälkeen tehtiin hetki samaa harjoitusta toiseenkin suuntaan. Seuraava harjoitus oli sellainen, että ensin mentiin käyntiä ja tehtiin peruutus, ravia, temponlisäys, hidastus ja pysähdys. Seuraavana tuli temponlisäys ravissa ja laukkaympyrä, ravia, temponlisäys, käyntiä ja uudestaan.
Siinä teille tuollainen pilkkuhirviökertomus xD
 

Laitetaanpas heti perään uusi arvonta!
Kun blogiini tulee 10 lukijaa arvon heidän kesken itsetekemäni otsapannan (keppihevoselle). Materiaalina on nahka, tekonahka tai nylon. Otsapantaan on mahdollista saada: jonkinnäköinen pehmuste (kuten ylemmässä kuvassa), helmiä, paljetteja tai starssinauhaa. Otsapanta voi myös olla letitetty. Voittaja saa myös kumisuka-avaimenperän, jonka väri on punainen. Tälläkertaa osallistutaan kommentoimalla tähän postaukseen lukijanimensä ja sähköpostiosoitteensa, en julkaise kommentteja, joten yksityisyys on suojattu. ;)


Seuraavana ihan viimeinen juttu:
Aloin tekemään ruunikkoa keppihevosta, toivottavasti siitä tulee andalusialainen niin tulee taas yksi keppari lisää andujoukkooni <3

Seuraavaan postaukseen! :)

2 kommenttia: