1/04/2014

Koulutreeni ja asiaa blogin nimestä

Iltapäivästä, ennenkuin tuli pimeää niin kävin White Starlightilla kentällä treenaamassa vähän kouluratsastusta. Testasin samalla kankisuitsia, jotka sille eilen väkersin.
Ensin mentiin kevyet alkukäynnit, jonka jälkeen tehtiin suunnanvaihto ja otin sitten ohjat tuntumalle. Sitten aloin menemään pientä harjoitusta: ensin kolmikaarinen kiemuraura, pysähdys ja voltti. Menin vaan muutaman kerran käynnissä ja sitten nostin raviin ja tein saman, mutta kiemurauran jälkeen tein käyntiinsiirtymisen ja sitten voltin jälkeen nostin taas raviin ja tein päätyyn laukkaympyrän. Tuota rataa toistin sitten paljon enemmän. Suunnanvaihdoin jälkeen tein toiseen suuntaan käynnissä ja ravissa tälläistä harjoitusta: loiva kiemuraura, voltti kulmaan ja sitten kaksikaarinen kiemuraura.
Jossu sai olla kentän laidalla katsomassa kun ratsastin, koska kuvailin molempia heppoja ensin.
  
White Starlight ja sen uudet kankisuitset :)

Jossu, jonka suu on ihan hassusti tossa kuvassa (johtunee osittain täytöstä, oon täyttämässä sen pian uudestaan) :D


Tosiaan tämän blogin nimi tuli ihan vaan yhtäkkiä päähänpistona eli en ole matkinut kenenkään blogia. Tänään tuossa aamupäivästä kaverini kertoi, että tietää blogin, jonka nimi on Täysiveristen matkassa. Noh, minä kävin sitten skh-foorumilla sen blogin omistajalta kysymässä niin sain pitää blogin nimen Andalusialaisten Matkassa, aiemmin kun en tosiaan tiennyt tuosta blogista.

1 kommentti: