5/06/2014

Uusia tuttavuuksia

Heissan kaikki! ;)
Edellisessä postauksessa taisinkin jo mainita, että Perjantaina sain uuden kepparin, jonka siis ostin. Se sai nimekseen Rey Aaron (vaihdoin myöhemmin Troublemakeriksi), se on ori ja rotu on vielä mietinnän alla.
Ponin mukana tuli tollaset suitset (ohjat on Rosson suitsista) ja myös riimu ja riimunnaru.

Tällä uudella veijarilla ratsastelin jo silloin Perjantaina, mutta kävin silllä eilenkin maastossa. Maastossa ori meni paljon rauhallisemmin ja tottelevaisemmin kuin kentällä, mitä nyt takaisin tullessa ei olisi halunnut lopettaa ravaamista.
 Mentiin yli puolet matkasta metsässä. Ihan kirjaimellisesti metsässä. ;)

Maanantaina uusi kaverini (naapuri alle 3km päästä) tuli tutustumaan talliini. Heti aluksi kun  olin heppoja vähän esitellyt Lauralle niin menimme kentälle hyppäämään, minä Jupilla ja Laura Mistyllä. Hyppelimme ihan pieniä esteitä (tai no, mä menin välillä 100cm) ja sitte tietysti ihan yleisratsastusta mentiin. Laura rakastui heti Mistyyn ja hyvin kaksikolla näytti muutenkin sujuvan.
Ratsastelun jälkeen kierrettiin Lauran kanssa kaikki kentät ja muutama maneesikin. :D
Sitten mentiin laukkailemaan peltotielle, Laura Creamyllä ja minä Pojulla. Mentiin vain naruriimuilla ja riimunnaruilla.
 
Laura ja Creamy laukkailee :D


Pian olikin jo Lauran aika lähteä kotiinpäin. Menin mukaan "saattelemaan" ja olin sitten vielä hetkisen Lauran työnä. Kierrettiin sielä pitkin pihaa, katsomassa kenttiä ja keppihevosia.
 Lauran keppihevos"talli", jossa asustelee 4 keppihevosta. :D

Joudun nyt hetken aikaa ottamaan kuvia puhelimella, koska en saa kamerasta kuvia koneelle..

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/07/2014

  Sulonen toi sun uus heppa :) Minkä ikäne muute oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen 14v, mutta täytän Kesäkuussa 15v (Minä-välilehdeltä löytyy muuta infoo musta) ;)

   Poista