10/18/2019

Mitä kuluu?


Heipsan. :D Lupasin jossain vaiheessa tällaista hieman tarkempaa kuulumispostausta.

Mistähän sitä aloittaisi? 
Ammattikoulu on lähtenyt alkuun (en sano että hyvin, mutta on lähtenyt), opiskelen siis agrologiksi. Vielä toistaiseksi kun on ollut löysempi lukujärjestys niin on ehtinyt tekemään tilareita ja myytäviä opiskelujen ohessa. Samalla linjalla olisi tarkoitus jatkaa, eli vähintään yksi (yleensä kaksi) tilaria/myyntihevonen kuussa on vähimmäismäärä mihin tähtään.


Sitten hieman ajankohtaisempiin aiheisiin. Viime viikon lopulla mulla alkoi syysloma, joka kestää koko viikon 42. Loman vietän lähes kokonaan poikaystävänni kanssa. Kuitenkin mulla on kone täälä mukana, joten en aikonut todellakaan lomailla koko viikkoa. Olen jo muun muassa saanut edistettyä kotisivujen siirtoa tänne blogin puolelle (Hevoset -kohta valmis), päiviteltyä tilaus- ja myyntisivuja, tehtyä tilaripostauksen, julkaistua Instagramissa ja muutamia muita keppareihin liittyviä pikkuhommia. Lisäksi sain tehtyä kaksi tilaria, toisen varusteineen valmiiksi. Niin ja laitoin poikaystävän tekemää muutamat kuolainrenkaat valmiiksi, nyt niitä riittää taas hetken aikaa. :3
Vielä on tekemistä jäljellä ja loppuviikosta kun menen kotiin on tarkoituksena aloittaa jonossa olevaa tilausta. Mainittakoon vielä, että tilausjonossa on yksi vapaa paikka, joten jos haluat tilaria, niin nyt voisi olla siihen hyvä mahdollisuus. :)


Suunnitelmissa olisi tehdä kunnon varusteinventaario tässä syksyn aikan ja saattekin siitä sitten jotain materiaalia. Niin ja useampia varusteita tulee varmasti myyntiin, joten myyntisivuja kannattaa pitää silmällä. :) Mielessä on myös yhden tallin asukkaan myyminen, mutta ei siitä vielä enempää, sillä en ole tehnyt lopullista päätöstä.
Lisäksi yritän pitää  YouTuben puolella sellaista tahtia yllä, että teen vähintään yhden videon kuussa, sillä tiheämpään tahtiin aikani ei tällä hetkellä riitä.
Niin, mainittakoon vielä että osa hevosistani kaipailisi vanhempia ja oikeastaan kaikki ovat myös tarjolla vanhemmiksi. :)

Mitenkäs teillä muilla menee? Onko kepparien kanssa tapahtunut jotain mielenkiintoista viime aikoina? :)

5 kommenttia:

  1. Anonyymi10/19/2019

    Kuulostaa kivalta. Kiva kun teet välillä ihan vaan kuulumispostauksiakin! :D Itse olen innostunut ompelemaan. :3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/28/2019

    Ihan hyvin menee, koulu stressaa ja ärsyttää ku illat pimenee, mut muuten jees c: mitä agrologi tarkottaa? cx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agrologi on siis ammattinimike. (Luonnonvara-alan ammattikorkeakoulututkinto) 😄

      Poista
  3. Anonyymi11/08/2019

    Miten muuten teet pyöröpunotut ohjat? Voisitko sä tehdä siitä jonkun ohjeen vai onko sulla jo sellainen? Ne on niin nättejä, että jos osais, niin vois koittaa askarrella sellaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä tehnyt ohjetta niistä :D Kiitos :3

      Poista