10/14/2019

Uusia hevosia maailmalle

Tässä taas muutamia kuvia valmistuneista tilaus- ja myyntihevosista pienen kuvauksen kera. :)

1.
Pilkullisesta mikrovelboasta valmistettu hevonen. Tälle haluttiin 20 cm pituinen, kaksivärinen mohairharja. 
Kyseinen hevonen lähti Tsekkiin. Otin myös juuri tilauksen vastaan, joka tilattiin Slovakiasta asti. :) Viime kuukausina tilareita on mennyt kivasti ympäri maailmaa: USA:an, Viroon, Unkariin ja muun muassa Tsekkiin. On kiva seurata, miten keppihevosharrastus alkaa yleistymään ympäri maailmaa.


2.
Toinen valmistunut tilaus oli vuoden 2018 mallilla tehty vuonohevonen hieman pidemmällä pystyharjalla (5cm). Tämä kaveri on valmistettu beigestä velboasta villalankaharjalla.


3.
Pitkäharjainen hevonen vaalean shampanjan värisestä velboasta. Harja valkeaa mohairia ja silmien sekä turvan ympärillä haaleat tummennokset. Niin, ja päässä tällä on läsi. Tästä hevosesta tuli kovasti mieleen elokuussa valmistamani tilari avatulla harjalla, mutta tämä oli "onneksi" hieman nopeampi toteuttaa. Itse tykkään tästä kyseisestä hevosesta värityksen puolesta paljon ja muutenkin siitä tuli mielestäni oikein onnistunut.
Tälle yksilölle tilattiin myös suitset hannoverilaisella turpahihnalla ja pyöröpunotuilla ohjilla (ja aidoilla soljilla).


4.
Myyntihevonen valkopäällä. Tein tälle muutaman valkoisen raidan harjaan ja herasilmät. Harja on paksumpaa villalankaa ja kangas teddyn tyyppistä erikoiskangasta. 


Meillä on juuri nyt ihana ruska, joten näitä kuvia oli erityisen kiva ottaa kun taustalla oli paljon erilaisia värejä.

Kommentoi alle suosikkisi. :) Niin ja hyvää syksyä kaikille! <3

2 kommenttia: