11/18/2019

Lokakuun projektit

Hei taas! Tänään on luvassa lokakuussa valmistuneiden heppojen esittelyä. :) Tänään on myös illalla kello viisi Q&A videon ensi-ilta, joten menkääs ihmeessä katsomaan sitä, pyrin olemaan ensi-illan ajan vastailemassa kysymyksiin myös chatissa. :)

1.
Aloitetaas sitten niillä hepoilla. 
Ensimmäisenä esittelen teille valkoisen hevonen osittaisella papurikkokuvioinnilla. Valmistettu velboasta, harja pitkä villalankaharja, muistaakseni 40 cm pitkä. Tummennokset, ruskeat silmät, varjostukset ja pinkkiä turvassa. Mukaan tilattiin valkoiset hackamoret säätövaralla ja vaaleansinisillä pehmusteilla. Itse tykkäsin lopputuloksesta kovasti ja oli tosi kvia päästä tekemään vähän erilaista heppaa! :)


2.
Tiedoksenne, tämä kaveri on nyt myynnissä varusteineen, varusteet myös ostettavissa erikseen.
Kesällä ostin muutaman hepan, jotka kunnostin ja myin sitten eteenpäin. Tykkäsin kovasti kyseisenlaisesta projektista, joten nyt sopivan hepan tullessa vastaan ajattelin taas tehdä kunnostusprojektin. Tälle hepalle tuli lisäksi mukana riimu, jota vähän fiksailin sekä naru. Myös suitset tuli ja niihin pitikin tehdä mm. leukahihna ja otsapanta sekä muita kunnostuksia. :D

Tältä heppa näytti ennen. Ensimmäisenä urakkana oli poistaa ilmastointiteipin jämät kiinnityskohdasta, sitten korjailin reikiä ja vaihdoin silmät. Muokkasin myös korvia ja niiden kovikkeita, sillä korvat olivat aivan liian isot. Lisäksi korjasin harjaa. Itse olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, joka näkyykin näissä muissa kuvissa:


3.
Viimeisin valmistunut tilasi on vuonohevonen turkoosilla riimulla. Tälle tuli tummennokset sekä jauhoturpa ja ruskeaa nenäpiihin, muuten ihan perus vuonis.


Joululahjatilausten viimeinen tilauspäivä oli tosiaan 15.11. ja sainkin siihen sitten tosi ison, neljän hevosen tilauksen. Kun jonoon taas vapautuu paikkoja, voi tilata normaalisti, mutta jouluksi hevoset eivät enää ehdi paitsi jo tilatut (myyntihevosia ehtii vielä ostamaan ja tänään vielä tilaamaan tilausvarusteita jouluksi).

Kommentoi alas suosikkisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti