4/18/2019

Tilareita ja valmistuneita myytäviä

Julkaistaanpa nyt pois alta kuvia valmistuneista hevosista. Tilarien tekeminen oli etenkin maaliskuulla hyvin hidasta, sillä mulla oli pitkiä työpäiviä ja -viikkoja, mutta tällää hetkellä töitä ei ole niin paljoa, joten ehdin ottamaan näin kesken kuukauden pari tilausta jonoon, mikäli joku on kiinnostunut. :)

1.
Tälle kaverille tuli 20 tai 25 cm harja, tähti ja kuonopilkku sekä tummennos turpaan.

2.
Tämä kyseinen hevonen oli tilausarvonnan voittajalle. Muuten oikeastaan vastaavanlainen kuin tuo heppa numero yksi, mutta tällä lyhyempi harja ja ei tummennosta. 


Otin myös muutamia kaverikuvia näistä hepoista :3


3.
Karvaeheppa ruskeilla silmillä ja kuunsirpin muotoisella tähdellä. Harja perus seiskaveikkaa.
PS. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huomata vasta jälkikäteen, että hepan karvat oli huonosti kuvassa (etenkin tuossa turvassa).


4.
Itse tykästyin kovasti tähän myyntihevoseen (jo myyty). Kankaana käytin ruskeakirjavaa erikoiskangastani, joka oli lojunut kaapissa vuosia käyttämättömänä. Harjan (pitkän sellaisen) tein ruskeasta Huurteesta ja lisäsin ison merkin sekä pinkkiä turpaan.


5.
Olen pyrkinyt käyttämään myyntihevosten tekemiseen sellaisia kankaita, joita ei usein tai ollenkaan oteta tilareilla. Näin ollen pääsin viimein käyttämään tätä supersileää porokangasta! Eli ihan perusheppa kolmivärisellä harjalla. Kyseinen hevonen on tosiaan myynnissä jos joku kiinnostui ja haluaisi ostaa.Siinäpä ne tältä erää. Tällä hetkellä neljä hevosta odottelee silmiään, joten julkaisen ne vasta seuraavassa tilaripostauksessa. :D

Tiedätte homman nimen, kommentoi alle lempparisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti