11/13/2018

Uusia turpia

Näin talven tullen Kht Chiaroon on muuttanut kaksi uutta hevosta. Yksi ori, josta piti tulla alun perin myyntihevonen ja yksi ostokkitamma.


Esitelläänpä ensin mainitsemani ori. Kyseessä on papurikkokuvioinen ruunivoikko, tähdellä ja turpapilkulla. Nimenään hevonen kantaa CH. Highflyer, oria kutsutaan kuitenkin Valegroksi. Rodultaan Valegro on holsteininhevonen. Luonnetta en ole vielä keksinyt, joten jos teille lukijoille tulee Valegrolle sopiva luonne tai luonteenpiirre mieleen niin ehdotuksia saa heittää alas kommenttikenttään! 


Ei äkkiseltään tule mieleen että olisin käyttänyt yhtä paljon työtunteja hevosen (lukuunottamatta kirjavia) tekemiseen saati tehnyt niin huolellisesti kuin tämän kaverin. Valegro oli yhtä uden kaavan ja uusien tekotapojen testausta - onnistuneesti. 


Toisena uutena omana hevosenani (tai no, ponina) on tämän näköinen kaveri. Kyseessä on IST Sunshine Queen, Iisantallin tekemä connemaratamma. Kutsumaniminä käytössä Sunshine ja Suni, en ole vielä päättänyt kumpaa käytän. Sunilla ikää 6 vuotta ja luonteesta mainitakseni lyhyesti poni on kiltti ja helposti käsiteltävä.


Mitäpä tykkäätte Valegrosta ja Sunista? Itse olen ainakin innoissani, kiva saada omaankin talliin vähän uusia kasvoja - tai siis turpia. :D Tarkempaa tietoa kaksikosta tulossa kotisivuille kunhan ehdin ne lisätä.

Kuten perinteisesti on ollut tapana, uuden/uusien hevosten tieltä lähtee aina joku/useampi vanha hevonen pois. Näiltä näkymin Jokeri on tulossa myyntiin, joten siitä saa heittää tarjouksia (81€ tällä hetkellä korkein tarjous)!

7 kommenttia:

 1. Anonyymi11/14/2018

  Kiva postaus.

  VastaaPoista
 2. Oihh! Ihania :3! Valegrolle luonne-ehdotukseksi arvaamaton ja vireä. Olispa ihana munki saada uusia turpia taas talliin. Voisin miettiä tilaria 🤔❤️!

  VastaaPoista
 3. Valegrolle luonne-ehotuksena nöyrä, ja utelias

  VastaaPoista
 4. Toi valergo näyttää tos ekas kuvas jotenki hölmistyneeltä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa hyvin muuten orin luonnetta XD
   Se on nimittäin välillä vähän höhlä ja hämmästelee kaikkea :D

   Poista
 5. Voi vitsi, jokeri lähtee! Mut voin varmaan joskus tilata sulta ns.samannäköisen heposen itselleni:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on mahdollista ostaa itse Jokeri, se ei ole vielä mennyt kaupaksi. ;)

   Poista