10/31/2018

Tilaripostaus / jonossa paikkoja!

Kalenteri näyttäisi lokakuun loppua, joten eiköhän ole aika tehdä kuun tilaripostaus pois alta. Pakko taas myöntää, että lokakuu on mennyt älyttömän nopeasti, tuntuu etten saanut mitään aikaan keppareiden lisäksi. XD

Niin ja hyvää Halloweeniä kaikille! :)

Mikäli vielä haluaa jouluksi tilarin, kannattaa sellainen tilata pikimmiten. Tilausjonossa on ainakin tällä hetkellä vapaita paikkoja, joten kipin kapin tilaussivuille:

1.
Ensimmäisenä valmistunut hevonen oli myyntihevonen mikrovelboasta. Tälle tein ekstrapaksun harjan ja turpatummennuksen. Jos joku haluaa ostaa tämän, niin tiedoksi, se on yhä myytävänä.


2.
Toinen valmistunut oli tilaushevonen hiekanvärisestä fleecestä läsillä ja 20 cm harjalla. Mukaan tilattiin riimu pehmusteilla, riimunnaru ja suitset.


3.
Vaaleanruskeasta velboasta tehty suokki läsillä. Harja on 20 cm mohair -harja. Mukana meni vaaleanharmaat suitset vaaleansinisillä strasseilla.


4.
Neljäntenä oli tämän kuun isoin projekti: kirjava suitsilla. Suitset ruskeaa nahkaa ja kuolaimina olympiat. Hevosen kankaana wellness ja harjalankana 7 veljestä.


5.
Kuvan ponin myötä myös tämä kangas loppui, enkä ole sitä näillä näkymin ostamassa lisää. Kyseinen myyntiponi on tosiaan normaalikokoista pienempi, kuitenkin noin A4 kokonen. Harjalankana käytin Huurretta ja ponilta löytyy herasilmät.


6.
Kuudes poni oli myös myytävä, joskin miniponikoossa. Kermanvärisestä velboasta mustalla mohair -harjalla. Tämäkin kangas kului nyt loppuun, mahdollisesti hankin joskus sitä lisää, mutta pidempikarvaisena. Tällä ponilla on yksi herasilmä ja toinen normaali.

7.
Kuun viimeinen keppari oli beigestä karvakankaasta valmistettu miniponi lyhyellä harjalla. 
Tätä kuvatessa käsillä oli viimeiset hetket, jolloin puissa tai pensaissa vielä oli lehtiä jäljellä. Nyt sen sijaan on harmaata ja sateista eikä parin viikon takaisesta ruskasta ole enää tietoakaan.


Muistapa taas kommentoida, mikä oli lempparisi! :D

7 kommenttia:

  1. Anonyymi10/31/2018

    1 2 3 4 ja 7 oli lempparit :)

    VastaaPoista
  2. Mun lemppari oli 3. Oot niin hyvä tekemään keppareita!♥ Kumpa mäki osaisin! Voitko käydä katsomassa munkin blogin?

    -Iita♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11/01/2018

    Mun mielestä parhaita oli 7 2 ja 5.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11/01/2018

    Mun lempparit olivat ehdottomasti 3 ja 7!! Ne sulattivat sydämeni. Erityisesti tuo kolmosen katse on todella söpö!

    -shetlanninponi1

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11/07/2018

    Mun ehdoton lemppari oli 3. Ps oot niin ihana.

    VastaaPoista
  6. Hyvää myöhäistä halloveenia

    VastaaPoista
  7. Anonyymi11/29/2018

    Mun lempparit oli 6 ja 7

    VastaaPoista