11/15/2018

Back on Track

Välivuosi, ei koulua, ei kiireitä. On niin mukavaa taas olla täysillä mukana kepparihommissa! :D

Tilareita tulee edistettyä entiseen tapaan joka päivä. Tilaushevosten ohella teen myös myyntihevosia ja -varusteita. Näiden lisäksi on tullut tehtyä itselle uusi hevonen, edellisessä postauksessa esitelty Valegro ja hepat ovat saaneet hieman uusia, tikattuja varusteita. Lisäksi kunnostin Pojua; pesin sen (se oli muuten tosi likainen! :o) ja korjasin sen toista silmää ja sierainta. Itsessään kepparin peseminen oli jännittävää, oletin, että harja pilaantuisi kokonaan. Se ei olisi haitannut, koska Pojun harja ei muutenkaan ole missään huippukunnossa, joten se olisi ollut helppo vaihtaa. Lisäksi olin hieman epävarma, miten kangas reagoisi pesuun, mutta onneksi se ei ollut moksiskaan. :D Poju on nyt siis kuin uusi hevonen (lähes)!


Otetaanpa tähän väliin ne uudet varusteet, joista jo mainitsin.
Yllä olevassa kuvassa on Sunshinen punaiset Indian Bosal -kuolaimettomat. Otsapantaan laitoin samaa narua, mitä turpahihna on lisätäkseni hieman ilmettä suitsiin. Pyöröpunottuine ohjineen näistä tuli mielestäni oikein kivan näköiset. 
Sunshinella ei ole toistaiseksi vielä muita varusteita, mutta aikeissa olisi ainakin tehdä sille riimu ja riimunnaru.
Olettehan muuten katsoneet hevosteni varusteiden esittelyn YouTubesta? Tosin siitä nyt puuttuu Sunshinen ja Valegron varusteet, koska kyseisiä hevosia ei vielä ollut silloin (niin ja tietysti nämä Soakerin uudet varusteet, jotka näette alla).


Soakerin varusteväri vaihtui lennosta, päätin sittenkin, että se on oranssin sijasta vihreämusta. Jotenkin se sopi orille paremmin. Eli Soaker sai vihreät suitset muotoillulla niskahihnalla ja loivalla V:n muotoisella otsapannalla. Suitset on tikattu mustalla ja niissä on mustat ja hopeiset strassit. Ohjat on tietysti samaa sarjaa. :D Riimuksi tein vireämustan letitetyn riimun.


Lisäksi olen tässä työstänyt kokonaan uusia tilaussivuja. Varustejutut on vielä kokonaan siirtämättä ja ulkoasu tekemättä, muuten sivut on aikalailla valmiit. Niin, paitsi että kaikki pitää vielä myöskin tehdä englanniksi. XD
Youtube -videoitakin on kaksi suunnitteilla, vielä kun löytyisi sopiva ajankohta kuvata ne. Mulla on muuten Youtubessa vajaa 9500 tilaajaa, joten pitäisi ruveta miettimään jo valmiiksi 10 000 tilaajan arvontaa. Mitä te haluaisitte siihen palkinnoksi? Itse mietin ilmaista tilaria, olisiko se hyvä palkinto?

myyntiin tuleva riimu + myös Jokeri tulossa myyntiin (luultavasti)

Aloitin loppuvuoden varustetarvikkeiden varastontäydennyksen pari viikkoa sitten. Olen kiertänyt viidellä paikkakunnalla noin viidessätoista liikkeessä (mukaanlukien kirpputorit), mutta löytänyt vain muutamia tarvikkeita. Täytyy kai myöntää tappio ja mennä ostamaan jostain verkkokaupasta.
Hevostarvikkeiden täydennyksen teen aina keväisin ja varustetarvikkeiden näin loppuvuodesta.

Paljon uusia juttuja liittyen keppareihin on mielessä ja työn alla, mutta niistä lisää myöhemmin! ;D
Ei kai mulla muuta tällä kertaa, kiitos kun luit postauksen ja ensi kertaan sitten.

7 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkösiä varusteita. Ite tykkäsin etenki noista Sunshinen suitsista. Joo, se ilmainen tilari ois mustakin hyvä. Tai joku varustepaketti :)

  VastaaPoista
 2. Ihania varusteita! Mä eniten tykkäsin Soakerin varusteita, ne oli niin ihania :3. Ilmainen tilari vois olla kiva, ajattelitko arpoa sen vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Juu, YouTubessa ajattelin ilmaisen tilarin arvontaa. :)

   Poista
 3. Anonyymi11/29/2018

  Jos on millään mahdollista että pääsisit Turkuun niin siellä on liike nimeltä Jätti-Rätti jossa on hirveät määrät esim tekonahkaa ja suutarilla voi hankkia avainrenkaat sun muut

  VastaaPoista
 4. Ajattelin kysellä, että onko tilari jonossa tilaa, jos jouluksi ponia haluisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on :) Kuun alussa tilatut ponit/hevoset ehtii vielä jouluksi.

   Poista
 5. Anonyymi12/10/2018

  Tosi kiva postaus. PS oot paras.💕

  VastaaPoista