12/28/2017

Vuosi 2017

Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan ja on aika summata jälleen vuosi yhteen keppihevosten osalta. Kuvia ja hyviä muistoja vuodelta on niin paljon, joten ajattelin koota kuvia tälläisiksi epämääräisiksi kollaaseiksi. :D

Kokonaisuutena vuosi 2017 oli yksi parhaimmista, entä teillä muilla?

Tuntuu, ettei mulla ole kovin paljon kerrottavaa, joten antaa kuvien puhua puolestaan. :)

Tänä kesänä tuli tosiaan pidettyä neljäs ja toistaiseksi viimeinen leirikesä. Jos joltain on mennyt ohi syy, miksen enää pidä leirejä, menköön hän lukemaan tämän postauksen. Leirejä pidin kesä-heinäkuussa yhteensä neljä. Loppukeväästä, kesällä ja syksyllä tuli myös vietettyä aikaa kepparikavereiden + muiden kavereiden kanssa. 

Vasemman yläkulman kuvassa näkyy kangasvarastoani kesän alussa, kangasvuori on tähän päivään mennessä onnneksi hieman kutistunut. :D Keväällä täydensin varastoani strassien ja kankaiden osalta, syksyllä tuli vielä ostettua tekonahkaa kaikissa väreissä. Tällä hetkellä tarvikevarastoni ovat riittävät ja ajattelin nyt kuluttaa pois alta näitä materiaaleja, mitä minulla nyt on. Kaikenlaista kepparijuttuihin hyödynnettävää on tässä vuosien varrella tullut hankittua ja nyt sitä on vähän joka paikassa, niin ei tarvitse ainakaan lisää ostaa. 
Omien hevosten varusteita myin paljon ja tein myös muutamia uusia.

Tässä viimeisessä kollaasissa ei ole päätä eikä häntää, pahoittelut siitä.
Vasemman alakulman kuvassa on hevoskatraani vuoden alussa, minulla oli siis yksitoista hevosta. Tällä hetkellä tallissa asuu vain viisi hevosta - olen siis päässyt huomattavasti lähemmäs tavoitettani. :D Muutamia uusia hevosia tuli hankittua talliin; mm. Nipsu, Nadia ja Jokeri. Paljon hevosia tuli myös myytyä, mm. Snea, Sasha, Dust ja Tiikeri. Vielä olisi tavoitteissa myydä ehkä joku nykyisistä hevosista.

Keppihevosten kannalta kuluva vuosi on ollut yksi aktiivisimmista. Ei niinkään ratsastamisen tai blogin kirjoittamisen puolesta (kröh kröh), mutta tilaus- ja myyntijuttujen tekemisessä. Varsinkin näin loppuvuonna: marraskuussa sain tehtyä 12 hevosta ja joulukuussa 11. Ensi vuonna olisi tarkoitus jatkaa tilaushevosten tekemistä entiseen tahtiin ja mahdollisuuksien mukaan tehdä myös enemmän myyntihevosia. :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi12/28/2017

  Mielestäni nuo kollaasit eivät olleet sekavia, mielenkiintoisia vain. :D Hyvää ens vuotta vaan sitte sullekkin!
  -shetlanninponi1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä. :'D En oikein jaksanut/ehtinyt panostaa niihin. 🙈
   Kiitos samoin. 😊

   Poista
 2. Anonyymi12/29/2017

  Harvinaisen paska vuosi on ollu, tiiätkin jo hyvin miks. :::) Sentäs sulla menee hyvin kaiken jälkeen T:et ikinä arvaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😭 Kai siinä nyt jotain hyvääkin on ollut?
   Juu, kai mulla menee hyvin, vaikka voisi olla paremmin jos olisi muutama ihminen tai asia vielä elämässä. ;_;

   Poista
 3. Mun vuosi 2017 oli paras vuosi ikinä! :-D

  VastaaPoista