12/27/2017

Vuoden viimeiset

Joulukuu, ja koko vuosi lähenee loppuaan. Olen saanut kaikki hevoset valmiiksi, mitä on tänä vuonna pitänyt tehdä. Vielä olisi pari postausta tehtävänä niin alkaisi olemaan vuosi pulkassa. :)
Tässä kuussa pääsin vihdoin tekemään ensimmäisen velboatilauksen - tai siis kolme kappaletta! :D

1.
Tummanruskeasta velboasta tehty hevonen erikoisemmalla merkillä ja tummennoksilla. Harjan sekaan laitettiin keskiruskeita raitoja.


2.
Heti perään pääsinkin tekemään toista hevosta samaisesta velboasta. Tämä oli yksinkertainen, merkitön hevonen mustalla harjalla. 

3.
Tummanruskeiden velboaheppojen jälkeen pääsinkin tekemään mustaa velboahevosta! Ihmettelen kovasti, kun velboahevoset on niin suosittuja ylipäätään, niin miksei niitä ole aiemmin tilattu - velboat on minullakin ollut tilausvalikoimassa ainakin kesästä lähtien. 
Joka tapauksessa tämä musta kaveri sai tähden ja valkopohjaiset herasilmät. Mukaan tilattiin myös yksinkertaiset suitset.

4.
Edeltävien tilausten jälkeen oli vähän taukoa, joten pääsin tekemään myyntiponia. Kuvan pantterikuvioinen poni on yhä myynnissä. Tämä kaveri on saatavilla normaalia alhaisemmilla hinnoilla, joten kannattaa hyödyntää tarjousta! ;)

5.
Myyntiponin jälkeen pääsin tekemään viimeistä jouluksi ehtinyttä tilausta. Eli ihan perushevonen pilkukkaasta mikrovelboasta kaksivärisellä harjalla.


6.
Viimeisen joululahjatilauksen jälkeen oli taas aikaa myyntihevosille. Teddy-kankaasta valmistettu, valkopäinen, teddyharjainen heppa myytiinkin jo ennen sen valmistumista.

7.
Harmaa poni isolla päämerkilä ja herrasilmillä. Kyseessä on kaksipalainen myyntiponi, joka on yhä myynnissä. 
Monet on muuten kysynyt, minkä kokoisia kaksipalaiset on? Ne on lähes saman kokoisia kuin normaalikokoiset, samalla kaavalla tehty. Tokihan ne on joitain senttejä pienempiä, kun ovat kaksipalaisia, mutta ei miniponikokoa niin kuin jotkut ovat luulleet. Kaksipalaiset miniponit on toki eri asia.

8.
Vuoden toiseksiviimeinen myyntihevonen; mustasta erikoiskankaasta herasilmillä ja avatulla harjalla. Tämä löysikin kotinsa lähes heti valmistuttuaan. 
Tähän kaveriin pääsin vihdoin testaamaan tuota jo pari vuotta varastossa ollutta ja tilausvalikoimastakin löytyvää kangasta. Vaikka kangas on vaikeaa ommella, lopputulos on kuitenkin sen arvoinen.


9.
Laikukkaasta fleecestä tehty myyntihevonen pitkällä harjalla. Tämäkin löysi kotinsa jo ennen kuin oli valmis. :D

10.
Tämä olikin ainut kolmipalainen miniponi, jota pääsin tässä kuussa tekemään. Nämä ovat olleet yllättävän suosittuja, niitä on tilattu pitkin vuotta tasaiseen tahtiin - erityisesti pilkukkaasta kankaasta tehdyt ovat olleet haluttuja.


11.
Tämän vuoden viimeinen tilaushevonen, joka valmistui tänään aamulla. Fleecehevonen tummennoksilla ja oikeaan suupieleen ulottuvalla merkillä. Tälle tein mustat perussuitset.


Nyt kannattaakin tilata ensi vuodeksi hevonen itselleen, vielä saa vanhoilla hinnoilla. Vuoden alussa kaikkien tialushevosten hinnat tulee taas nousemaan! Tilaussivuille tästä.

Kommentoi alle, mikä oli suosikkisi tällä kertaa! :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi12/27/2017

  Lempparini olivat 1 ja 6.
  -shetlanninponi1

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/29/2017

  Tuo 11 on kyllä ihana. <3

  -kht Rudfaar

  VastaaPoista