12/23/2017

Huurrekukat - talvikuvia

Tässäpä teille talvisia kuvia tallin asukeista.  Mukana on myös jo myytyjen Tiikerin ja Sashan kuvat, sillä en ole saanut niitä aikaisemmin julkaistua. :D Jokerista ei ole tässä ollenkaan kuvia, sillä julkaisin ne kaikki jo sen esittelyssä.

1. Poju
Nämä on varmaankin parhaimpia kuvia, mitä olen Pojusta saanut. Hieman harmitti, etten huomannut kuolaimista jääneitä painaumia ennen kuin vasta kuvia muokatessani. :/

2.

3.

4. Tuikku
Näiden kuvien ottamisen jälkeen olen vihdoin saanut aikaiseksi täyttää Tuikun uudelleen, joten nykyään etenkin oikean puolen täyttö on parempi ja kokonaisuudessaan sopusuhtaisempi. :)

5.

6. Tiikeri
Tiikerin myymisestä puhuin jo aikaisemmin. Ajattelin silloin, että myyn sen vasta keväällä, mutta tässä pari viikkoa sitten hetken mielijohteesta päätin, että nyt se saa lähteä. Saatuani siitä hyvän tarjouksen, vieläpä tutulta henkilöltä, myin sen. Samalla Tiikeristä saaduilla rahoilla varmistin, että saan tänä vuonna tavoittelemani rahasumman (7000€ tilille) kasaan. :D

7.

8. Nadia
Tallin nuorimman hevosen kannalla ei ole tapahtunut juurikaan mitään, paitsi että paksunnin sen harjaa hieman. :) Suunnitelmissa olisi tässä vihdoinkin saada tehtyä sille ratsastuskäyttöön soveltuvat suitset.

9.

10. Sasha
Sashan myin alennusmyynneissä, joten sekin on jo uudessa kodissaan.

11.

12.

13. Jupi
Tämänkin herran olen täyttänyt uudelleen, nyt kun vihdoin osaan täyttää hevoset niin hyvin, että se miellyttää itseänikin. En ole oikein koskaan osannut täyttää Jupia kunnolla, sillä sen kangas on jo hieman "perstunut" ja siksi venynyt, nyt kuitenkin onnistuin mielestäni hyvin. Kuvissa herra on vielä vanhalla täytöllä.

14.

Kommentoi alle lempparisi! :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi12/24/2017

  Mahtavia kuvia, osaat tosi hyvin kuvata! Lemppareitani ovat 3, 6, 8 ja 12. :D
  -shetlanninponi1

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/24/2017

  3, 5 ja 8 olivat lemppareitani. :)

  VastaaPoista
 3. Toi 14 kuva oli jotenkin niin ihana ja hauska! <3 :-D

  VastaaPoista
 4. 6 ja 14 ovat lemppareitani :)

  VastaaPoista