11/29/2017

Marraskuun hevoset

1. 
Ensimmäisenä teile esittäytyy raskasrakenteinen suomenhevonen läsillä ja Rumba-harjalla. Kokeilin tälle vähän erilaisia silmiä; tein niistä valkopohjaiset. Mielestäni ne sopivat tälle kuin nenä päähän, mitä mieltä te olette? 
Tämä hevonen on tulossa tiedoisena myyntiin joulukuulla ainakin blogiin, joten pitäkää silmänne auki! ;)


2. 
Musta tilaushevonen herasilmillä ja harmaalla mohair-harjalla. Kuvasta ei näy kunnolla, mutta tällä on ruskea tummennos turvassa ja otsapallot, mallina tähän toimi rottweiler. 
Olen kyllä edelleenkin sitä mieltä, että mustien hevosten kuvaaminen on todella vaikeaa, tässäkin vaaleansiniset herasimät näyttää lähes valkoisilta. Onko muilla tätä ongelmaa?

3.
Karvakankainen tilaushevonen turpapilkulla. Harjan seassa beigeä. Jos oikein muistan, tästä tuli islanninhevonen.


4.
Yksinkertainen (kolmipalainen mini)poni herasilmillä.

5.
Oranssista sambasta tilattu miniponi teddy-harjalla. Mukana tilattiin perus turparemmilliset.

6.
Miniponi kuunmuotoisella merkillä, yhä myynnissä talvimyynnissä.

7.
Talvimyyntiin tekemäni pystyharjainen seepra. Tälle tein kerrankin hitusen paksumman harjan, tilaajat kun eivät koskaan tilaa pystyharjaisille ekstrapaksua harjaa, vaikka silä tavoin harja pysyy paremmin pystyssä. :'D


8.
Kirjava miniponi karvakankaasta. Vaikka upotetun kirjavuuden tekeminen on tosi rasittavaa niin oli pitkästä aikaa kiva päästä selaista tekemään. :) Tälle sain tehdä myös turkoosin riimun pehmusteilla mukaan.


9.
Laikkuvelboasta valmistettu hevonen ruskealla Huurre-harjalla.


10.
Talvimyyntiin tehty poni tummennoksilla ja Viking Balder-harjalla. Tästä tuli turvastaan hieman vino, enkä muutenkaan osannut kankaan takia täyttää sitä kunnolla. Jätän kankaan kuitenkin tilausvalikoimaan, jotta saan tapella sen kanssa jatkossakin.

 11.
Kaksipalainen hevonen, talvimyyntiin tehty. Kankaana tähän käytin kermanväristä wellness-pehmoa ja harjan tein hitusen kimmeltävästä valkoisesta villalangasta. Oli kyllä kivaa tehdä pitkästä aikaa kaksipalainen hevonen, ne on niin helppoja ja nopeita tehdä. :)


12.
Viimeisin tähän mennessä valmistunut hevonen. Tämä on tehty harmaasta fleecestä, sille tuli turpapilkku ja tummennokset. 
Rupesin tässä muistelemaan, että olen viimeksi toissavuonna tainnut tehdä kyseisestä kankaasta hevosen. Muutenkin tuntuu, että harmaita hevosia tilataan aniharvoin, mikähän siihen on syynä?


Kommentoi lempparisi alle! :)

7 kommenttia:

 1. Anonyymi11/29/2017

  Voivoi! Tuo ensimmäisen kuvan hevonen on älyttömän suloinen! Kunpa vain saisin sen..
  -shetlanninponi1

  VastaaPoista
 2. Eka heppa on jotenkin tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/30/2017

  1 on ihan sika suloinen! 9 ja 12 miellytti myös erityisesti silmiäni, erittäin nättejä hevosia! :3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11/30/2017

  Eka ja vika oli sulosia💖

  VastaaPoista
 5. Anonyymi12/01/2017

  Eka on kyllä niin ihana!
  -kht Rudfaar

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/13/2018

  12.💕

  VastaaPoista