12/05/2016

Luukku 5: Joululahjatoiveeni


Joululahjatoiveeni
Ootko miettimässä mulle lahjaa? No tässäpä pari vinkkiä! :D Toki tähän postaukseen tulee ihan yleisesti joululahjatoiveet, mitä siis toivon vanhemmilta, sukulaisilta yms.
Arvostan erityisesti itsetehtyjä lahjoja ja kortteja! :)

-Kpop- kamaa. Albumeita, vaatteita, julisteita, ihan mitä vaan. Lempibändini on ehdottomasti BTS, mutta kuuntelen myös Bigbang, B.A.P, VIXX, MonstaX ja myös satunnaisesti muitakin bändejä :)

-Jokeri ja Harley Quinn- figuuri(t). Jotain Suicide Squadiin liittyvää, tai lempparihahmoihin liittyvää, lempparihahmot tosiaan on Jokeri, Harley ja El Diablo. Harley Quinn ja Jokeri keppareita suunnittelin yhdessä vaiheessa, mutta en varmaankaan itse toteuta niitä. Ehkäpä miniponit tai ihan täysikokoiset keppariversiot noista ois päheet! :D

-Rahaa. Obvious, tietysti rahaa, jotta saa ostaa jotain kivaa ja/tai säästää ^^ (suurin osa rahasta menee säästöön, koska pitää lukiokirjoja ostaa ja säästää ajokorttiin ja autoon)

-Animeita. Mitään tiettyä ei oo listalla, jotakuinkin kaikki kelpaa ^^ Hayao Miyazakin tekemiä tai sitten jotain sarjaa. :3 Mangaa. Nyt kaupasta löytyvistä mulla taitaakin olla kaikki, mutta jotain ns. vanhempia ois kiva saada.
Iteltäni löytyy paljon animea ja mangaa, joten jos joku mulle niitä päätyy ostamaan, kannattaapi eka kysellä ^^

Schleishejä: erityisesti tän vuoden lentävä koira/lepakko, kuutti/hylje, ketunpoikanen ja orava :3

-Kynsilakkaa, erityisesti seuraavat värit: keltainen, harmaa, vaaleansininen ja valkoinen :)

Joulukoristeita: köynnökset, joulupallot ja jouluvalot on nyt in :3 Valkonen tekojoulukuusiki ois ihana <3

-My little blind bag- poneja 8D Myös muut mylpit kelpaa


Kepparijutut:
-Ns. teemavarusteita: johonkin teemaan liittyviä varusteita, esim. pääsiäinen, joulu tms. Jotain asusteita hepoille, poronsarvet, joku kukkajutska kesäksi tai jotain muuta kivaa :D
-Koristeellisia ja erikoisia varusteita. Yksityiskohtaisia, esim. koristeellisia lännenvarusteita tai barokkivarusteita.
-Pehmustettuja varusteita, tälläinen (*klik*) rintaremmi on erityisesti toivelistallani
-Kuolaimettomia suitsia ja joku yksityskohtainen, värikäs kaulanaru.
-Ajo- ja juoksutusjuttuja ja joskut gorgeous kanget.
-Heijastinvarusteita.
-Varustessetit: esim. tarhasetti tai joku lännensetti. Tiettyä väriä noudattava tarhasetti ois tosi kiva :3 Pastellisävyt ois parhaita, ne menee vähän kaikille hepoille sitten ^^
-Tarvetta olisi myös riimunnaruille, korvahupuille, kärpäshapsuille, kärpäshupuille ja martingaaleille, erityisesti vähän erikoisimmille sellaisille.

-Velboaa. Sitä kun mulla ei oo, paitsi yksi vaaleanruskeaharmaa kangas, josta riittää enää yhteen heppaan. :'D Ja ainahan on mille tahansa kankaalle käyttöä! :)

-Mohair- lankaa, vaaleanruskeaa iteltä löytyy, mutta valkoinen, musta yms. tulis tarpeeseen. Teddy-lankaa (pitkäaikainen suosikkilankani). Ja ofc kaikki langatkin käy! :3

-Joku ihana, erikoisempi velboaheppa Navyltä (Kht Vermillon), Nealta (Kuunvarjo), Hatilta (Kht Mekkala) tai Centiltä (katajanponit).

2 kommenttia: