12/20/2016

Luukku 201.

Käytiin tuossa yksi päivä kuvaamassa tätä luukkua. Mentiin tällä kertaa tonne parin sadan metrin päässä olevaan metsään ja pelloille. Kuvaajana oli ihan vaan pikkuveljeni, jonka sormet sitten jäätyi, vaikka käskin ottamaan kunnon hanskat xD Ite olin pukeutunut ja valmistautunut ihan kunnolla, mulle ainakin tuli lämmin Cx

2.

Eli tällä kertaa ihan alusta loppuun suunniteltu kuvaussessio. Harmi vaan alkoi satamaan lunta ja tuulemaan vielä kaiken lisäksi, niin kuvien laatu vähän kärsi, mutta säälle ei voi mitään :/ No, kyllä nämä kuitenkin on vielä hyviä :)

3.

Hevosina mulla oli tällä kertaa Snea ja Jupi. Aluksi oltiin pellolla kuvaamassa kuvia ja videota, josta siirryttiin toiselle pellolle kuvaamaan videota. Hypittiin myös Jupin kanssa ojan yli metsään ja takaisin :D

4.

Kuvausten edetessä mentiin sitten metsään. Edettiin paikat järjestyksessä, eli ensin kuvattiin ns. kalliolla, sitten syvemmällä metsässä ja lopuksi ison kiven päällä.

5.

Tuota metsää on juuri harvennettu, joten liikkuminen ja kuvaaminen sielä oli nyt huomattavasti helpompaa kuin aikaissemmin. :)

6.

7.

Jupilla oli lainassa Tuikun suitset, johon laitoin Jupin turpahihnan. Snean kanssa mentiin ihan sen omilla suitsilla.

8.

9.

Mikä oli lempparikuvasi ja miksi?

2 kommenttia: