11/25/2015

Poninpalleroita

Selailin tässä pari viikkoa sitten instagramia vähän liiankin kauan ja huomasin sielä ylisöpön, mulle täydellisen ponin myynti- ilmoituksen. Niin siinä sitten kävi, että toimin salamannopeasti ja ostin sen :D Pari päivää sitten tämä söpöläinen saapui.
Ostin tämän Kht Cecilialta, joka on myös tehyt sen. 
Tämä poninen on Ranskanratsuponi, tamma, nimeltään CH. Stardust in your eyes "Dust". Vanhemmiksi valitsin Fasun ja Nonan. Iältään Dust on oikesti vasta vuoden, mutta ikäännytin sitä niin, että sen on kolmivuotias ja sillä voi ratsastaa xP
Dust <3

Niin että taas uusi poni. Ehei, vaan enemmänkin:

 Innostuin sitten vihdoinkin tekemään itselleni hevosen ja päädyin tekemään sen tuosta ihanan värisestä kankaasta :3 Haaveissa oli jo aiemmin tehdä heppanen tuon värisestä sambasta, mutta kun sain samanväristä pehmokangasta niin tein sitten siitä. Lisäksi olin haaveillut pitkäharjaisesta hevosesta, joten tämä sai pitkän harjan :D
Nimekseen tämä sai Pumpkin Cake "Katniss". Rotu on Englantilainen ratsuponi, sukupuoleltaan Katniss on tamma. Isä tältä jo löytyy, mutta jos jollain on tai tiedät jonkun omistavan Englantilaisen ratsuponitamman, joka on syntynyt ennen vuotta 2009, niin vihjaathan?

Muistanette tämän miniponivuoniksen edellisestä tilaripostauksesta? No, kävi sitten niin että tilaaja ei otakkaan tätä, joten päätin, että tämä jää itselle. :3 Kiva taas kun tallissa on pitkästä aikaa miniponi.
Nimeksi tälle vuonohevos orille päätin Writing´s on the wall ja kutsumanimeksi Spectre :D Vanhemmatkin tälle löysin Kht Sakuralta ja Kht Celsieltä. :)

Tarkoituksenanihan oli vielä pari kuukautta sitten, että vähennän hevosia, mutta ne on vaan lisääntyneet xD Onko jollain muulla käynyt näin?

14 kommenttia:

 1. Anonyymi11/25/2015

  Mulla🙋

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/25/2015

  Ui! Lutusia poneja! :3 Eniten tykkäsin ehkä Dustista... Ja Katnissistä... Ja Spectrestä.. Öhh... Eli siis kaikista! xD

  ~Minttu, Kht Kissanminttu

  VastaaPoista
 3. Mulla :D. Kesällä heitin kaikki ne alkuaikojen pollet varastoon, ja lupasin itselleni että en enää hamstraa kolmeakymmentä hevosta, ja pidän asukasmäärän alle kymmenessä. Nyt niitä on pian 15. Hups :'D. Ihania poneja♥.

  VastaaPoista
 4. Mulla hevoset vaan lisääntyy. Äitilläni alkaa mennä hermot. XD Vaikka kepparitalli sijaitseekin ulkona niin usein hevosia tulee sisälle ja iti passittaa mut viemään ne takas ulos. :/ Että hyvin kulkee XD

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka söpöjä!!!! :3

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka söpöjä!!! :3

  VastaaPoista
 7. Kht onnela12/02/2015

  Teetkö joulukalenterin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tänä vuonna ei aika riittänyt, mutta ensi vuonna sitten ;)

   Poista
 8. Kht onnela12/03/2015

  Okei♡ sulla on paras blogi koko maailmassa ja muuten oon yhdeksän kuinka vanha sä oot?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi12/21/2015

  Ihana vonis

  VastaaPoista
 10. Anonyymi12/21/2015

  Vonis on mun lempirotu❤ VONIS

  VastaaPoista
 11. Anonyymi12/21/2015

  Iteltänikin löytyy poni nimeltään Dust❤

  VastaaPoista