11/04/2015

Läjä kaikenlaisia hepoja :´D

En ookkaan pitkään aikaan tehnyt tilaripostausta, anteeksi siitä :´D Tässä postauksessa sitten esittelenkin Heinäkuun lopulta aina tähän päivään saakka valmistuneet tilarit, elikkästä reilun 4 kuukaudenaikana valmistuneet tilarit. Tosin olikohan elo-syyskuussa kun pidin lähes kuukauden tauon tilareista. Tälläkin hetkellä pidän tilareista parin viikon taukoa koeviikon takia. Tauko päättyy 18.11.2015, jolloin voi taas laittaa tilauksia.
Tilaussivu löytyy osoitteesta: http://khtchiaro.suntuubi.com/?cat=89.
(Kirjoittelen kaikkien heppojen kohdalle, mitä kangasta ja lankaa kyseiseen hevoseen on käytetty, niin ei teidän aina tarvitse kysellä, että mistä kankaasta se ja se on tehty xD)
Kht Aamuruskon arabi-suokkiristeytys. Kangas punaista terracotta- fleeceä, harja terracotan väristä Pronto- lankaa. Merkkinä epäsäännöllinen tähtipiirto ja turvassa tummennos.

Kht_dream_in suokkitilari, vaaleanruskeasta pehmokankaasta, läsillä varustettuna. Harja on vaaleanruskeaa Viking Balderia.

Kht Ponipoppoon miniponi :3 Vaaleanbeigeä fleeceä, merkkinä läsi, harja beigeä Teddylankaa.

Kht Solon kaksipalainen synttärilahjatilari :D Kangas Teddyä ja lanka myös Teddyä :D Merkkinä on valkopää.

Kht Cheyen kaksipalainen poni, mustaa karvakangasta, harja mustaa teddyä+ merkkinä piirto. Tälle meni mukana violetti naruriimu.

"Korvakuva" teddyponista ja tuosta edellisen kuvan karvakankaisesta :3 Söpöjä :3

Tämä liian söpö kaksipalainen valkoisine suitsineen meni synttärilahjaksi eräälle pikkutytölle. :3
Kangas on tummanruskeaa pehmokangasta ja harja beige-vaaleanruskeaa Kuuraa. Merkiksi tein sydäntä muistuttavan tähden.

Fimonponit karvakangastilari, vaaleanruskeaa karvakangasta, ilman merkkejä, harja samaisesta Kuura- langasta kuin edellisten kuvien kaksipalaisella.

Kolmipalainen ja normaalia minponia suurempi miniponi, vaaleanruskeaa karvakangasta ja harja valkoista Rumban tyylistä lankaa. Tällä kaverilla on merkkinä piirto :)

Irlannincob pitkällä harjalla ja läjällä varusteita :´D Kangas on tummanruskeaa pehmokangasta, harja ruskeaa teddylankaa. Merkkinä läsi ja turpaan laitoin lisäksi pinkkiä.
Tälle meni mukaan valkoiset turparemmittömät
Vaaleanpunaiset Barokkityyliset turparemmilliset
Vaaleanpunainen pyöröpunottu riimu, vaaleanpunavalkoinen riimunnaru ja vaaleanpunainen loimi säkäpehmusteella.
Pinkki loimi
Vaaleanpunaiset meksikolaiset pinkeillä strasseilla. Oli kyllä hirveä työmaa tätä hevosta ja sen varusteita tehdessä xD

Vapaat kädet- tilari, jonka tein mustaharmaavalkokirjavasta karvakankaasta. Harjasta tein sekavärisen: harmaata, valkoista ja mustaa 7veljestä- lankaa.

Ylisöpö miniponivuonis :3 Kankaana vaaleanruskeaa fleeceä, harja mustaa ja valkoista 7veljestä.

Vaaleanruskeasta karvakankaasta tehty, tähdellä varustettu hevonen, jonka harja on mustaa Rumban tyylistä lankaa. Turpaan tuli tummennos,

Viimeisenä, mutteipa vähäisimpänä; Kht Dominionin Suomalainen ratsuponi- tilari, vaaleanruskeaa pehmokangasta, harja mustaa Isovelilankaa, merkkinä piirto. Tuon mustan Isoveli- langan käytinkin loppuun tätä hevosta tehdessä.
Kolme edellistä kuvaa (C) Kht Dominion

Hevosten lisäksi oon tehnyt kanget mittatilauksesta, niistä en saanut kuvaa, koska mulla ei ollut hevosta, jonka päähän ne olis ollut sopivat xD Lisäksi tein kuolaintilauksen, johon sisälty Fulcheekit ja Hackamorejen kuolainosa.

Mitkäs olivat näistä tilareista teidän suosikkinne? :)
Itse tykkäsin siitä tummanruskeasta kaksipalaisesta, miniponivuoniksesta ja tästä viimeisestä, Kht Dominionin tilarista (joka sai vanhemmikseen mun tallista Tuikun ja Totilaksen, nimekseen se sai CH.Tuulen Tuiske, eli Tino) Lisäksi tykkäsin paljon myös siitä teddyponista ja tummanruskeasta Irlannincobista. ;3

19 kommenttia:

 1. Vapaat-kädet tilariiiiih ♥.♥

  VastaaPoista
 2. Ne oli kaikki niin ihania :3 en voi valita yhtä niistä :3

  ~Jenspa :3~

  VastaaPoista
 3. Aww :3 niin söpöjä karvaturreja ja otuksia :3❤💗
  ~Muta

  VastaaPoista
 4. Mun lemppareita oli se minivuonis ja irlannincob cx

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11/04/2015

  Vapaat kädet tilari, irlannincob, KHT dominion ja valkopää

  VastaaPoista
 6. Anonyymi11/05/2015

  Vuonis✌

  VastaaPoista
 7. Anonyymi11/05/2015

  Mun lemppareita oli tuo pehmokankaasta oleva suokki tilari (jota silittelin ties kuinka kauan xD), irlannincob ja kaikki :DD vaikeeta valita kun kaikki on niitä suloosia :33
  ~Lura, kht Nikita

  VastaaPoista
 8. Anonyymi11/05/2015

  Ite tykkäsin eniten tuosta suokkitilarista mutta kaikki on kyllä tosi hienoja <3 sun blogi on muuten tosi kiva ja sulla on kivoja postauksia!:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi11/06/2015

  Ehdottomasti tuo mun Irlannincob! Se saa nimekseen varmaankin Pikku Myy"Myy"

  VastaaPoista
 10. Toi arabi- suokki on aivan mahtava <3 Se on jotenki tosi ilmeikäs. Ja söpö :3 Toi minivuonis on kans aika kiva :3

  VastaaPoista
 11. Oletko tehnyt itse ne liilat päitset sille mustalle kaksipalaiselle ponille jolla on valkea merkki (läsi?)? Jo olet voisiko niistä päitsistä tulla ohjepostaus? Jos et ole tehnyt itse kertoisitko mistä niitä päitsiä saa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt itse ;) Tästä blogista tuolta ylhäältä Poimintoja blogista- kohdasta Tee-se-itse- ohjeista löytyy Naruriimu, niin siitä löytyy sen teko-ohje ;)

   Poista
 12. Anonyymi11/24/2015

  Toi vapaat kädet tilari oli mun ❤

  VastaaPoista
 13. Toi viimone muistuttaa Mörköö:D

  VastaaPoista
 14. Miun kaksipalainen valkopää, pikkutytön synttärilahja, karvainen miniponi, vapaatkädet tilari, minivuonis, ja toisiksvika heppa on musta ihanimpia<3 :3

  VastaaPoista
 15. Anonyymi12/09/2015

  Tykkäsin tuosta dominionin hepasta,ja sitten siitä mustaharjaisesta karvakangastilarista :3 tarkoituksena ois lähiaikoina jos aaan luvan niin tilata dominionin hepan näköinen suokki :3 mutta eri kankailla jne. Cx

  VastaaPoista
 16. Jos sais valitä minkä tahansa noista nii se olis ehdottomasti tuo irlanninCop varusteineen koska se on ♡.♡ ♥.♥ ♡.♥ ♥.♡

  VastaaPoista