12/04/2015

Talvi tuli ja talvi meni

Hei taas tänne bloginkin puolelle! :D
Edellisestä postauksesta tuleekin vierähtäneeksi jo reilu viikko :o Kauhee, miten nopeesti tää aika kuluu kun on melkein joka päivä kasista puoli neljään koulua, illat menee tehdessä koulujuttuja ja tilareita, eikä sitä sitten muuta ehdikään...
Niin, tuon #Katatunjoululahja- arvonnan olen arponut jo silloin 30.11. ja voittajaksi arpoutui @khtmedium, onnea hänelle! ;)
Toissaviikonloppuna oli tääläkin lunta, tosin kuten arvata saattaa, se on jo sulanut pois... Menin Nonan kanssa ulos kuvailemaan kun vihdoinkin satoi lunta. Lisäksi halusin ottaa kuvia Nonasta, ennen kuin purin sen sykeröt, jotka sillä oli noin puoli kuukautta :D
Rekvisiitaksi pääsi myös kaulanaru, jota kutsun kaulahuivi-kaulanaruksi, se kun on tuollainen karvainen+talvinen. (Karvakankaan soiro)
Nonan tummennosta oon tässä vähän tummentanut, se kun oli haalistunut melkein kokonaan pois.
Myös Tekiilalla oli sykeröt puolisen kuukautta :D Kuitenkin tämän kuvaussession jälkeen purin ne :D

Teksuttimella oli tollaset söpöt rusetit :3


Viimeviikonloppuna kävin aamupäivällä Tuikun kanssa hieman kauempana maastoilemassa :3 Duigeli sai lainata Jupin hackamoreja, koska Tuikulla ei oo vielä omia kuolaimettomia :/

Pitäis tehdä Tuikulle vihdoinkin omat kuolaimettomat Cx Olisiko teillä ehdotuksia, että mitkä kuolaimettomat? Entä minkälainen koristelu, pehmusteet tms.? ;)

Joulukalenterista on paljon kyselty niin blogin kuin instagraminkin puolella, taidettiinpa siitä kysyä jopa kotisivuillakin. Valitettavasti en ehtinyt ollenkaan tänä vuonna miettimään joulukalenteria :( Harmittaa, kun olisin halunnut tehdä, mutta aikaa ei olisi riittänyt ollenkaan. Mutta älkää huoliko, ensi vuonna tulee varmasti joulukalenteri, sen lupaan! Oon jo alkanut miettimään, että mitä sitten ensi vuoden joulukalenteri pitäisi sisällään :D (pakko alkaa näin vuotta ennen miettimään, koska muuten en taaskaan saa mitään aikaiseksi..)

Joulun tilauspaikoistakin on jonkin verran kyselty. Kuten tilausjono näyttää (1/3), jonossa on vielä kaksi paikkaa vapaana. Voisin vielä saada kaksi tilausta (eli jo jonossa olevan+seuraavan tilauksen) valmiiksi jouluksi, mutta kolmas menisi varmaankin joulun yli. Varustetilauksia sen sijaan ehtisin hyvinkin tekemään ennen joulua ;)
Tilaussivu löytyy tästä linkistä.
Varusteiden tilaussivu taas tästä.

9 kommenttia:

 1. Jotkut tollaset Jupin hackamorien tyyliset sopis Tuikulle ;). Tai LG t :)

  VastaaPoista
 2. LG:t joissa on vipu/varsi. Toivottavasti ymmärsit :D Jos et, niin Kaktu ja Futura-blogista löytyy kuva, kun Futun suitsissa on sellaset kuolaimettomat ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12/06/2015

  Samanlaiset kuin jupin hackamoorit mut ruskeasta nahasta ja tummanpunaiset pehmusteet ja ja otsapannassa ois punaisia glitter sydämmiä ♥

  VastaaPoista
 4. Josefiina12/08/2015

  Ehkä tollaseet hackamoret mut vaan pinkeillä pehmusteilla ja otsapanta ois joku erityinen jossa olis pinkkiä

  VastaaPoista
 5. Voisitko kenties toteuttaa turparemmistä topattujen hannoveriläisten suitsien tee-se-itse ohjeen joskus? Tykkään lukea tee-se-itse postauksia ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi12/16/2015

  Mulla on @kht_futura käyttäjällä url-näyttelyt

  VastaaPoista