10/27/2015

Inkkariheppa Caddy ja karvakamu Rocky

7.10.2015 alkaen on Kht Chiaron tallissa majaillut tämän näköinen "inkkariheppa"- tamma nimeltään Cloudy Cap "Caddy". Caddyn omistaa Kht Sinipilvi. Rodultaan Caddy on Paint.
Caddy majailee tallissa jonkin aikaa, parisen kuukautta ehkä. :)
Caddy on luonteeltaan kiltti, se on mukava ratsastaa, joskus saattaa innostua ja heitellä pikku pukkeja, mutta ei sen pahempaa, eli aika rauhallinen tapaus kyseessä.

Olikohan vajaa viikko Caddyn saapumisesta kun tämä kaveri sitten saapui.
Tämä karvakaveri on nimeltään Rafael´s Rockwood, tutummin Rocky. Rocky on 2000 syntynyt shetlanninponi ori. Rocky on ihan mun oma, eli ostin sen. Tallissa asusteleekin nyt siis 13 hevosta.
Rockyn on tehnyt Kht Sukanvarsi, ja Kht Jujulta ostin sen. :)
Isä Rockyltä jo löytyykin, mutta jos jollain on puhdasta (hienoa) yli 17v shettistammaa tarjota emäksi, niin voi tarjota kuvan kanssa! :D
Rocky muuten esiintyikin jo siinä Vinku ja särkeviä lihaksia- postauksessa, koska osallistuin Rockyllä sille estetunnille. :D Rockyllä en oo vielä kovin montaa kertaa ehtinyt ratsastamaan, mutta niillä parilla kerralla ainakin on ollut mun tyyppinen poni; reipas, energinen ja temppuilee sopivissa määrin (pari pukkia sielä sun täälä ja erimielisyyksiä siitä, mennäänkö ojan yli vai kierretäänkö).

Toivottakaa siis tervetulleeksi tallin uusi asukas Rocky ja ylläpitoheppa Caddy! :3

3 kommenttia: