10/15/2014

Uutta ja myös jotain vanhaakin

Käytiin kaupoissa samalla reissulla kun silloin menin Kht Sakuraan. Tuli sitten ostettua kaikenlaista ja vain pikaliimathan oli tarkoitus ostaa xD

Mustaa,vaaleanruskeaa, valkoista ja vaaleanharmaata Teddy- lankaa

Mustaa ja ruskeaa pyöreää nahkanauhaa ja tummanruskeaa nahkanauhaa, sekä erivärisiä strasseja.

Mustaharmaita strasseja, mustaa nahkanauhaa, mustaa nahkaa, tummanruskeaa nahkaa ja pikaliimaa.

Viidet avaimenperäkuolaimet ja pieni karsta tarttui mukaan muistaakseni joskus viimeviikon lopulla :D

Puoli metriä mustaa ja valkoista teddyä, sekä valkoista karvakangasta. "Pantterikangasta" ostin muistaakseni vain 20cm. Kahta eri ruskeaa nahkaa ja pieni pala jotain tosi tykkyä mustaa nahkaa. Mukaan tarttui myös kaksi "yllätyspussia", joissa on kaikenlaisia nauhoja ja muuta :D Näiden ostopaikasta sen verran, että se oli Eurokangas :p

Hopeinen strassimatto, värikkäitä strasseja, kuumaliimaa, kuusi klipsua/lukkoa, metri ketjua ja vaaleanpunainen (melkein ihonvärinen) kynä.

Puolikuristava pienen koiran panta tuli ostettua toissapäivänä eläinkaupan "alekorista". Tätä voi hyödyntää vaikka näyttelyriimuun ;)

Ostin myös kokokuristavan pannan samaisesta paikasta kuin puolikuristavan. Tämä panta pääsi heti tämän otuksen turpahihnaksi. Mikä tämä muuten on? Joku varmaan tunnistikin tämän tuosta; Kehitykseni keppihevosten tekemisessä- postauksesta. Tämähän on siellä esiintynyt kudottu tamma, Arabialainen, nimeltään CH- Dark Crystal "Crystal". Tämä oli myynnissä, lojumassa kaapinpohjalla, kunnes toissapäivänä täytin sen ja tein siihen muitakin muutoksia. Sitten päätin, etten myy Crystalia.

Sitten varmaan arvaattekin, että tämäkin hevonen on tallissa samasta syystä kuin Crystal. Paitsi ettei tämä ori ollut myynnissä. Rotu tällä on ollut Lusitano ja nimi Starshine, mutta vaihdan ne, koska ei ne oikein tälle sovi. Cx Enterprisen suitset muuten meni tälle oikein hyvin. Jos joku ihmettelee, että mikä toi "ihmeviriteltelmä" tuola niskassa on, niin se on jonkinsortin apuohjan jäljitelmä- viritelmä tms. joka menee keppiin. Tämä veijari kun on vasta 3v, eikä sillä ole paljoa ratsasteltu, niin tuli tuokin hihna tarpeeseen.Ja sitten tämä Anonyymi, jota niin hirrmuisesti häiritsi, että mitä kenkiä mä käytän, niin sulle ilouutinen:
Ehdittiin kerrankin ostamaan kunnolliset liikuntaan tarkoitetut kengät, oletko nyt tyytyväinen? xD
Tossapa vähän näkyy niitä kenkiä Cx (100cm este Crystalilla)Tuosta syysmyynnistä olenkin jo instagramissa kysellyt; eli mitä te toivoisitte suurmyyntiin? Mitä varusteita ym.? Kaikkea saa ehdotella! :)

12 kommenttia:

 1. Anonyymi10/15/2014

  Kiva:) minä toivoisin suurmyyntiin ainakin:
  - hevosia, joilla tulee suitset mukana.
  - friisiläisiä.
  - suomen hevosia

  VastaaPoista
 2. Crystalilla on samanlainen otsapanta kuin mun tallin Doralla xD Penny Girlistä saatu rannekoru :D Mulla Se meni rikki niin hyödynsin sitä kepparin otsapannassa XP

  VastaaPoista
 3. Mistä löysit teddy-lankaa? :o Pitäisi itsekkin ostaa sitä lisää, mutta en ole löytänyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni Seinäjoelta/Hyllykalliolta Prismasta. :p

   Poista
  2. Anonyymi10/16/2014

   Ainaki kauhajoen halpahallista saa teddy lankaa:)

   Poista
 4. Anonyymi10/17/2014

  Martingaaleja, meksikolaisia suitsia , korvahuppuja,riimuja,miniponeja x)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10/21/2014

  Mistä nuo avaimenperäkuolaimet löytyi? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10/21/2014

  Mist noi kuolaimet on ostettu :),

  VastaaPoista