10/18/2014

Pientä infoa tähän väliin

-Ensiksi tuosta syysmyynnistä. Eli aion pitää syysmyynnin, jossain tässä syksyllä, en vielä tiedä sen tarkemmin. Pidän sen sitten, kun olen saanut tehtyä myyntitavaroita & -hevosia sopivan määrän.
Myyntiin on tulossa hevosia, varusteita ja jotain muutakin. ;) Tarkemmin; martingaaleja, suitsia, kuolaimia, miniponeja, hevosia, kankaita, riimunnaruja, suojia, schleichejä, kirjoja (jos jaksaa), riimuja, kärpäshapsuja, loimia, näyttelyriimuja, pinteleitä ja kaikenlaista muutakin. Myös joitain tallin nykyisiä asukkeja tulee myyntiin ;)
Jos teille tulee vielä jotain ehdotuksia, mitä toivoisitte syysmyyntiin, niin ehdottakaa vain! :)

Myös nuo kaikki, jotka oli Kht sakuran & Kht Cornian kisoissa myytävinä niin tulevat myyntiin, tai siis ne, joita en saanut sielä myytyä ;)

Kun vielä sais sen oman koneen sieltä huollosta niin tää syysmyynnin järjestäminen nopeutuisi huomattavasti... :D No, kaipa se tällä äidinkin koneella onnistuu Cx


-Pari hevosta on lähdössä ylläpitoon kaverilleni Kht Spetteriin, sinne lähtee ainakin Tsunami, Rukke ja Furfante. Ylläpidon aikana mietin, että pystynkö myymään noita kolmea.


-Sitten kun 100 lukijaa tulee täyteen niin pidän arvonnan, jossa palkintona saattaa olla jopa tilari minulta! Ja tietenkin ilmaiseksi! Saatan myös arpoa samalla jonkin varusteen tai varustepaketin toiseksi "sijoittuneelle". ;) Eli nyt mainostakaas blogiani kavereillenne ja vaikka tuntemattomillekkin, jotta saadaan lukijoita, jotka ovat rekisteröityneet/liittyneet lukijoiksi.
Lähtekää rohkeasti mukaan Kht Chiaron matkaan liittymällä lukijoiksi! :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10/22/2014

  Miten voi liittyä lukijaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot puhelimella, niin paina sieltä alhaalta Näytä internrtversio. Sitten tuola oikealla sivulla on liity tähän sivustoon niin sitä kautta ;)

   Poista