12/30/2023

Vuonna 2023 valmistuneet hevoset

Näin vuoden lopussa on jälleen perinteisesti luvassa kaikkien vuoden aikana valmistuneiden hevosten esittely kollaasimuodossa.
Vuoteen 2022 verrattuna tein melko paljon enemmän heppoja. Viime vuonna tuli tehtyä vain 21 heppaa + 3 kunnostusprojektia. Sen sijaan tänä vuonna valmistin 37 hevosta ja tein myös 5 kunnostusprojektia.

Katsotaanpa sitten kaikki vuonna 2023 valmistamani keppihevoset:
Olen jälleen yhdistellyt joitain kuukausia yhteen kuvaan, koska välillä tein vain yksi tai kaksi heppaa kuukaudessa. Joten yhdistin tällaisia kuukausia yhdeksi kollaasiksi.

 







Mikäs oli näistä kaikista hepoista suosikkisi? Itselle on ylivoimaisesti jäänyt mieleen tuo tammikuussa tehty valkopää pienellä kirjavuudella ja tietysti päällimmäisenä tuo marras-joulukuun toisessa kuvassa oleva vaaleanruskea 2017 mallin mukainen hevonen. Kunnostusprojekteista tykästyin tuohon kokomustaan ihan todella.

Perinteiseen tapaan pyrkimyksenä olisi ensi vuonna valmistaa edes muutama hevonen enemmän kuin tänä vuonna. Tosin ensi vuosi on vielä ihan auki itselle, en tiedä menenkö töihin ja mitä muuta vuosi tuo tullessaan. Muutimme tässä pari viikkoa sitten toiselle paikkakunnalle ja nyt mulla on jälleen oma työhuone keppareita varten. Senkin takia haluaisin keskittyä entistä enemmän kepparitöihin. Mutta katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Hyvää Uutta vuotta kaikille! 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti