1/08/2018

Kepparimuistoja vuosien varrelta

Postauksen otsikko kertookin kaiken oleellisen. Postaus, jossa kerron kuvien avulla muutamia muistojani keppihevosten parissa on pitänyt tehdä jo kaksi vuotta, mutta vasta nyt sain vihdoin aikaiseksi.

Heti alkuun sanon, että ilmeeni ja asentoni kuvissa ovat asiat, jotka voi täysin jättää huomioimatta, olen aina ollut huono kameran edessä. XD

Vuosilta 2016 ja 2017, saati 2012 en ainakaan äkkiseltään löytänyt kuvia, enkä mitään julkaisukelpoisia ennen vuotta 2011. Tämän takia aikaväliksi on rajattu 2011-2015 (poislukien 2012).

2011
Ensimmäiset kepparikisani Seinäjoen raviskalla. Kyseessä oli ravikilpailu, jonka minä ja Wizja-niminen tamma voitimme. :D Muistan yhä, miten loppumetreillä jo luovutin, enkä enää juossut täysillä, sillä olin varma, että toiseksi tullut voittaisi. Tulikin vähän yllätyksenä kun annettiin pokaali käteen ja sanottiin, että voitin. :D

2013
Kyseinen heppa oli ensimmäisiä keppareita, joita ostin joltain tekijältä. Hevosista kerronkin tarkemmin sitten kun teen postauksen tallissa asuneista hevosista.

2014
Tähän kuvaan olen edelleen tosi tyytyväinen. Aivan käyttökelpoinen kuva vieläkin, olisipa tälläisiä tullut otettua useampia vuosien varrelta.

Vuonna 2014 pidin ensimmäiset leirit, tämä taitaa olla yksi ensimmäisitä kuvista, mitä koskaan on otettu Kht Chiaron leireiltä. Muistaako joku sattumoisin vielä kuvan kepparia, Vuonista? Sehän asustelee nykyään Kht Laurentissa.


Minä ja Jupi
 Tämä vuosi oli ehdottomasti yksi parhaimmista ja tärkeimmistä vuosista minulle. Tapasin aivan mahtavan ihmisen, joka harrasti myös keppihevosia. Hänen avullaan löysin kiinnostuksen myös keppihevosten valmistamiseen. Häntä saammekin kiittää siitä, että valmistan vielä tänäpäivänäkin keppihevosia.

2014 oli myös ainut vuosi, jolloin otin keppihevosia mukaani Kalajärvelle. Toki tänä vuonna oli tilaushevosia ommeltavana, mutta muuten ei ole tullut vietyä sinne keppareita. Norne (kuvassa vasemmalla) on ainoa hevonen, jolla olen ratsastanut Kalajärvellä, jostain syystä en silloin Jupilla ratsastanut. 

Kaiken kaikkiaan, jos oikein muistan 2014 oli keppihevosten kannalta aktiivisin vuoteni. Ainakin ratsastamisen suhteen - ratsastin lähes joka päivä.

 2015
Jossain vaiheessa vuonna 2015 jäin "yksin" harrastukseni kanssa. Toki minulla oli ja on yhä keppareita harrastavia kavereita, mutta aikaa heidän kanssaan ei ole tullut vietettyä niin kuin joskus ennen. Silloisen parhaan kaverini kanssa tuli niin ratsastettua kuin ommeltua keppihevosia. Kävimme yhdessä kisoissa ja yhteisten kavereidemme luona. Pelleilimme, pidimme aivan liian hauskaa. Saisipa nuo ajat takaisin.


Näitä samoja kuvia on varmasti joskus tullut julkaistua. Onko blogissani enää niin vanhoja lukijoita, jotta muistaisi näitä? :D

10 kommenttia:

 1. Anonyymi1/10/2018

  Muistan vuoniksen!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/12/2018

  Tää oli tosi kiva postaus, vaikka tiesinkin aika suuren osan näistä jutuista, kun olen lukenut vanhoja postauksia. :D
  -shetlanninponi1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yayy, joku on lukenut vanhoja postauksia (vaikka ne onki varmaan ihan huonoja XD)
   Kiva, että pidit! :)

   Poista
 3. Ihana postaus! Tällaisia olisi kuva saada lisää! Keppareista kertyy kyllä ihan kiva määrä ihania muistoja! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 💕 Kyllähän näitä voisi tehdä lisääkin. :3 Jep, se on totta, itsellä on ainakin valtava määrä hyviä muistoja!

   Poista
 4. Anonyymi1/15/2018

  Ihana postaus! Keppihevosten historiasta/tallin historiasta olisi myös mukava lukea! Oli kyllä hyvä että teit! =)
  _ Faniliini (howrsesta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Teen jossain vaiheessa postauksen niistä! :D

   Poista
 5. Anonyymi1/18/2018

  Ihania vanhoja muistoja <3 Olen lukenut blogiasi jo pienen ikuisuuden, juurikin tuon vanhan parhaan ystäväsi keppariblogin kautta tänne löysin, enkä ole katunut blogisi lukemista :)! T: Vanha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oh, kiva kuulla, että on vielä vanhojakin lukijoita! 😄

   Poista