8/23/2016

Hello my friends

Turinatuokio aka laajempi kuulumispostaus luvassa :D
Haaste sinulle ystäväiseni: lue koko postaus ja kommentoi siihen jotain (mitä pidempi ja kivempi kommentti, sitä parempi) Ai miksikö? Hmm, enpäs paljasta vielä ;)

Keskiviikkona pidin Kht Laurentille kouluvalmennuksen, jonka jälkeen käytiin maastossa. Pitkästä aikaa lähdin itsekkin ratsastamaan, no saatiinhan samalla muutama ratsastuskuva :D Valkassa treenattiin enimmäkseen pohkeenväistöjä, temponlisäyksiä, oikeaa laukkaa, laukanvaihtoja ja kokoamisia.
Snea lähti sitten Kht Laurentille ylläpitoon/vuokralle ainakin viikon ajaksi, joten huomenna kun mun olis jälleen tarkotus pitää hänelle valmennus niin Snea tulee kotiin ja Captain Hook lähtee sitten viikoksi vuokralle :D


Keppihevosjuttuja ei nyt oo tullut paljoa tehtyä, lähinnä vain URL- puolella; blogin kirjottelua, kotisivuille joitain pieniä tekstien päivittelyä ja instagrameilua :D Toki kuviakin oon ottanut varastoon. Niin ja sitten oon täyttänyt Snean uudelleen muutama viikko sitten, kuun alussa oli Kht Laurentin Friendly Cup ja sitten oon pitänyt tuon valmennuksen. Oon mä tässä yhtä myyntiponia vähän edistänyt, mutta se on vasta ompeluvaiheessa.

Koulu on lähtenyt käyntiin hyvin, aion nyt painostaa kouluun enemmän (tehdä kaikki läksyt yms.), joten siihen menee luonnollisestikin enemmän aikaa jatkossa. No, se on sitten joinain päivinä aikaa pois hevosten tekemisestä, mutta onneksi nyt ei ole kovin montaa tilausta menossa Cx


Sunnuntaina laitoin Captain Hookille pitkästä aikaa sen pelhamit päähän ja kävin sen kanssa sänkipellolla saadakseni muutaman kuvan, mutta eiköhän kamerasta loppunut akku niin jouduin sitten tyytymään puhelinkuviin -_-
Sen jälkeen tyhjäsin Captain Hookin täyttääkseni sen paremmin. Samalla mietin, että myisinkö koko hevosen. Luultavasti myyn, mutten oo aivan varma vielä. :'D Orinen kuitenkin lähtee nyt huomenna vuokralle Kht Laurentille (viikoksi)


Tilareita en nyt ole tehnyt, kun ei kukaan ole tilannut :D Kyselijöitä on nyt kuun loppupuolella ollut muutama. Yksi tilaus on tällä hetkellä jonossa, Issikkatilaus tällä kertaa :)
Tilaushinnastoihin tuli tehtyä tänään joitain lisäyksiä ja muutoksia, lisäksi jonossa on vapaana kaksi paikkaa :) Linkki tilaussivulle 

Kuva otettu Keskiviikon valmennuksen jälkeen kun "raahauduin" Kht Laurentin kanssa maastoon

Sattuiskos blogiani lukemaan joku, joka kuuntelee K-poppia? Jos on niin tule ihmeessä juttelemaan, olis kiva saada kavereita jotka kuuntelee samanlaista musiikkia :D (vaikka sähköpostissa: khtchiaro@gmail.com tai Howrsessa: Katatu voi ottaa yhteyttä)


Unille oon hyvän aikaa sitten pajaillut Kpop-aiheiset varusteet, älkääs matkiko ideaa, kiitos.


Lähiaikoina tulossa on ainakin syksyisempi postaus, josta esimakua yllä :D
Huoneen esittely, jonka piti tulla jo viime vuonna tulee varmaankin jossain vaiheessa tätä vuotta, kunhan vaan saan huoneeni "edustuskuntoon" xD Varustepostauksen kolmatta osaa olen myös alkanut vihdoinkin työstää.
Oon ajatellut, että voisin tehdä ns. asiapostauta tai jotain "vakavempaa" postausta jostain aiheesta (mieluusti keppihevosiin liittyvä), mutten vaan tiedä mistä. Olisiko teillä ehdotuksia?
Minkälaisia postauksia ylipäätään haluaisitte? :)

Puhelinkuva meidän "lammelta"

Keppihevosetkin oon tuonut kesätallista (joka on leikkimökissä) sisälle talvitalliin (teline huoneessa, jossa on mun kankaat, langat yms.). Varusteet on yhä tuola kesätallissa, tuon niitä pois sitten kun tulee kylmempää ja kun saan järjesteltyä niille tilaa.

Tosiaan, ehdotelkaa niitä postauksen aiheita! ;) Ja jos on jotain kysyttävää, tai jotain jota olisitte toivoneet mun vielä kertovan tässä, niin sanokaas toki, niin voisin vastailla vaikka aina seuraavassa postauksessa. Ensi kertaan! :)

14 kommenttia:

 1. Anonyymi8/23/2016

  Ihana postaus! Ja rakastan kaikkia ratsastusvideoita! Ratsasta uudelleen kaikki sun hepat ja laita siit postaus :) ~Laura, Kht Laurent

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Tykkään lukea näitä pitkiä postauksia etenkin sun kirjottamia :3 Kirjotat nää postaukset tosi kivalla tavalla ja todella sujuvasti. Ja tykkään lukea sun postauksia aiheesta huolimatta. Mutta haluisin just tuon varustepostauksen, ja sit tuohon vakavempaan postaukseen haluisin just jotain tarinaa sun keppihevosharrastuksesta ihan alusta loppuun asti :)

  VastaaPoista
 3. Esimerkiksi juuri sellainen mielipidepostaus olisi kiva. :) Aiheena voisi toimia vaikka keppihevoskilpailut. :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/23/2016

  Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia. Etenkin tuo perhoskuva :). Tässä ehdotuksia seuraavaan postaukseen:
  Kepparin esittely postaus
  Joku kynäkeppareihin liittyvä postaus
  Postaus jossa letität kappaleiden harjoja eri taktiikoilla

  Siinä joitain ehdotuksia :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/24/2016

  Tosi hyvä postaus ja hienot varusteet Unilla ja näitä pidempiä on kiva lukea ❤

  VastaaPoista
 6. Anonyymi8/24/2016

  Ihanat nuo Unin varusteet :D
  Juuh, varustepostaus olisi kiva c:

  Ja se huone on varmasti ihan ok
  ihan ok..
  ihan ok...  T: Tyyppi joka kirjoittaa sukka/kangas/nukkameren keskeltä

  VastaaPoista
 7. Kysymyspostaus
  Uusi kepparitallin esittely
  Mielipide postaus

  Tuossa muutama postaus ehdotus

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/03/2016

  hei.mikä ton musiikin nimi on tossa iltatalli videossa.siis mikä sen nimi on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joku näistä Youtuben omista musiikeista joita saa lisätä videoihin xD (en nyt muista nimeä)

   Poista
 9. Anonyymi9/03/2016

  Varuste postaus olisi kiva!
  Oot hyvä kirjoittaa näitä postauksia ja tyköän lukea niitä. Oli aihe mikä tahansa.Sulla on tosi kiva kirjoitus tyyli!
  T. Viivi kht porkkana

  VastaaPoista
 10. Anonyymi9/04/2016

  oot ihana.oon kattonu sun videoita jonki verran.haluaisin sen huoneen esittelyn ja varusteiden esittelyn. minä asun nummelassa joka on vihdin seurakunnassa.haluaisin joskus nähdä mutta se ei kai onnistu.tykkän sun pitkistä postauksista. tee lisää.
  t. 11 vuotias janina

  VastaaPoista
 11. Anonyymi9/05/2016

  varustepostaus

  VastaaPoista
 12. Anonyymi9/05/2016

  Mun mielestä sellanen blogien arvostelu postaus vai mikä se olikaan(?) niin sellanen ois kiva kun en oo taas pitkiin aikoihin nähnyt sellasia oikein missään blogeissa. :)

  VastaaPoista
 13. Tee kepparitallin esittely. P.S sulla on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista