8/23/2015

Varustetta toisen perään

Hevosten varusteiden esittely tulee joskus tulevaisuudessa, kun jaksan/ehdin sen tehdä xD No, nyt kuitenkin teen postauksen hevosteni uusista varusteista.
(Ponien varusteet- postauksen voi myös katsoa, niin näkee, mitä varusteita poneilla on ;) Tosin kaikkia tuon postauksen poneja mulla ei enää ole)

Tekiila sai jonkun hepan vanhat Western- suitset. Ajattelin jo näiden myymistä, mutta koska olen aina pitänyt näiden samalla hetkellä yksinkertaisesta ja hienosta ulkoasusta ja ne sopivat Tekiilalle niin en sitten myy niitä :D Tekiilan painotuslaji kun on lännenratsastus, mutta sillä ei ollut enää mitään lännensuitsia :D

Tekiila on smyös saanut englantilaissuitset alaturparemmillä. Lisäksi näissä suitsissa on kiinteät ohjat :D

Nona on saanut joskus aikoinani kaupankeppareille tekemäni lukolliset enkut

Nona sai myös Gracien vanhat lännenkanget (jotka oli välissä Michelilläkin). Turpahihnanahan näissä on kuristava panta (sopii oikein hyvin turpahihnaksi). Näistä löytyy myös ketjuotsapanta. Itse nuo kanget on varmaankin vähän liian lyhyet Nonalle, mutta siinä ne menee sen mitä tarvitsee :´D

Affairille tein Ps of swedenin High jump revolutionit. "Turpahihnassa" on pitkä niitti, ja otsapannassa on peräti kolme niittiä xD Multa loppui niitit, joten sitten kun olen saanut niitä lisää niin laitan niitä enemmän näihin suitsiin. Lisäksi tuohon turvalle teen varmaan lampaankarvapehmusteen.

Affairilla on myös vaaleansininen naruriimu. (Hmm, kukas tämä Affair on? ;D)

Totilakselle olen tehnyt nämä turkoosit Indian Bosalit, joista olenkin jo aikaisemmin maininnut. Samalla tein nuo mustat klipsulliset naruohjat, joita näkyykin ihan vähän tässä kuvassa xD Indian Bosal on siis eräs kuolaimeton suitsimalli. Näissä on narusta letitetty otsapanta :)

Poju peri Micheliltä nämä vaaleanruskeat kuolaimettomat, jotka olen alunperin muistaakseni voittanut jostain arvonnasta.

Lisäksi ostin Pojulle viimeiseltä leiriltä meksikolaiset olympiakuolaimilla ja ohjilla, sekä yhteensopivan martingaalin. Martingaalistoppareita ohjissa ei vielä ole, joten teen ne sitten joskus :´D

Sasha on saanut Kaakaon kuolaimettomat, joita piti tosin vähän säätää, koska Sashalla on pidempi pää. Lisäksi ostin sille tummanruskean rintaremmin joltain leiriltä.

Liskolla on tosiaan nämä ravisuitset, joita käytän nyt "normaaleina" suitsina (olen ottanut obersekin pois ja vaihtanut kuolaimen). Oon myös ostanut nuo vaaleansiniset fleecestä letitetyt klipsulliset ohjat.

Captain Hook sai Nornen vanhat suitset, joissa on ohjat ja ohjissa martingaalistopparit. Nämä on suhtkoht koristeelliseet suitset, turpahihnalla ja otsapannassa on noita tähtiniittejä ja muuta, lisäksi turpahihnassa on tuo kultainen ketju ihan vain koristeena :D

Lisäksi Captain Hook sai Liskon vaaleansinisen riimun, sillä Captain Hookilla ei ollut riimua ja Liskolla niitä oli monta.

Sitten olen ostanut tollasen kivan ketjunarun, joka on toistaiseksi vielä yhteisessä käytössä. Tässä tykkäsin erityisesti tuosta ketjusta, se on niin kivan näköinen ja tuntuinen :3 Lisäksi tykkäsin siitä, että tähän on nerokkaasti tehty narusta tuo osa, ja toisin kuin luulin, se on tosi mukava käteen :3 (vaikka onkin aika ohut)

Milan koulukanget päätyi myös yhteiseen käyttöön, koska mulla ei nyt ole kouluhevosta, joka olisi tarvinnut kankia (koska Pojulla on jo kanget), niin käytän näitä sitten vähän kaikilla :D

Kertokaas mikä/mitkä on teidän lempparinne näistä varusteista? :)

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus! En osaa sanoo lempparia (kaikki niin hienoja :3), mutta tykkäsin ainakin Nonan lännenkangista. c:

    VastaaPoista
  2. Lempparini ovat Captain Hookin riimu, Pojun meksikolaiset & martingaali sekä noi Liskon suitset :33

    VastaaPoista
  3. Tua sashan "ruskea" rintaremmi on oikeasti musta ja ostit sen minulta

    VastaaPoista
  4. Mä tykkäsin eniten noista Pojun meksikolaisista olympia kuolaimella ja martingaaleilla.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi8/23/2015

    Mun lempparit oli Tekiilan länkkärit, Aiffairin naruriimu sekä Pojun meksarit! Rakastuin noihin meksikolaisiin. Oispa mullaki... Myös ketjunaru oli hieno. :)
    ~Minttu, Kht Kissanminttu

    VastaaPoista
  6. Mua miellytti hirveesti noi Totilaksen turkoosit kuolaimettomat:)! Tykkään kun teet noita erilaisia kuolaimettomia:3 kaikki varusteet oli kyl hienoja!

    VastaaPoista
  7. Kht Koivuharju8/23/2015

    mun lempparit oli nuo Indian Bosalit ja Ps of Sweden High jump revolutionit :)

    VastaaPoista
  8. Rakastuin noihin Totilaksen turkooseihin Indian bosaldeihin (en oo varma mite kirjotetaan :D)

    VastaaPoista
  9. Rakastuin noihin Totilaksen turkooseihin Indian bosaldeihin (en oo varma mite kirjotetaan :D)

    VastaaPoista
  10. Kht Koivuharju8/23/2015

    voisiko noista Indian Bosaleista saada teko-ohjetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pitkälle pärjää kun katsoo netistä kuvia ja soveltaa ;) Mutta voishan sitä joskus tehdä, mutta siinä saattaa kestää kauan Ennenkuin saan sellasen tehtyä xD

      Poista
    2. Kht Koivuharju8/24/2015

      Ok :D

      Poista
  11. Tykkäsin kaikista!:3 mutta Affairin suittet on parhaat!:3

    VastaaPoista
  12. Ja noi Indian bosalit on aivan ihanat:33

    VastaaPoista
  13. Anonyymi8/24/2015

    Liskon suitset olivat superhienot!

    VastaaPoista
  14. Ihana uus ulkoasu :) Itse tykkäsin eniten Totilaksen Indian Bosaldeista ja Liskon suitsista :3

    VastaaPoista
  15. Noi Totilaksen suitset... ♥ ;D

    VastaaPoista
  16. Anonyymi8/26/2015

    Mikä on siun lempi heppa siun omista? Miun siun hepoista lemppari on Lisko :)

    VastaaPoista
  17. Nuo Pojun meksikolaiset on tosi kivat ja Affairin naruriimu! :)

    VastaaPoista
  18. Anonyymi8/08/2016

    Pojun meksikolaiset ja martingaali

    VastaaPoista