8/07/2015

Mekkokuvia + myytäviä pentuja

Vihdoinkin saan aikaiseksi laittaa näitäkin kuvia blogiin. :D Eli siis about puoli kuukautta sitten otettiin mekkokuvia parin keppihevosen kanssa kerrankin kun oli mekko päällä (oltiin lähdössä kihlajaisiin) :D

Ilma oli tuolloin siedettävän lämmin, vaikkei ihan kahtakymmentäkään astetta ollut :D Aurinkokin välillä pilkisti pilvien välistä :´D


Nona :3

Nonan suitsien väri muuten meni hyvin yksiin mun mekon kanssa :D

Kukas se taas katsoo kameraan? :3

Jupii :3

Fasua ei oli oikein huvittanut keskittyä  kuviin ja se häsläsikin lähes koko ajan jotain xD
Kattokaa, ainavain se säheltää jotain Cx 
No, osasihan Fasukin olla hienosti pienen hetken 


Tekiila puolestaan oli ihan rauhallisesti koko ajan :3

Snea :3



Pojunen :3



Omasta mielestäni saatiin ihan kivoja kuvia :3 Vielä parempia niistä olis saanut, jos olisin jaksanut muokata valotuksia ja vähän rajata.. Mutta eeei, mahdotonta jaksaa sellasta xD

Tässä nyt alkaa viimeiset lomapäivät, sillä ensi Tiistaina aloitankin sitten lukiossa.. Plääh..


Loppuun vielä täysin muuta asiaa:
Meillä olisi vielä kolme kissanpentua vapaina, elikkäs ne sais ostaa :D Asutaan Etelä-Pohjanmaalla, Ilmajoella, joten mieluusti tähän Etelä-Pohjanmaalle ne myytäis ;)
Molemmat on pienikokoisia, koska niiden emäkin on kauhean pienikokoinen, eli ne ei tule kovin isoiksi kasvamaan. Luovutusikäisiä ovat olleet jo kauan aikaa ;)
Hinta on 15-20€/kpl (hinnasta saa myös tinkiä), sillä pennut on madotettuja+ruokiin on mennyt rahaa. Halutessa voi mukaan saada leluja (hiiri+mahdollisesti joku pallo).
Punertavan musta tyttöpentu, Oikein sosiaalinen ja tulee toimeen muiden kissojen kanssa, tykkää olla sylissä. (taustalla on sen 3v emä :p ) Rauhallinen, mutta sopivan eloisa pentu. Milli lähtisi mieluusti kotiin, jossa olisi mahdollisesti toinen kissanpentu, sillä Milli tarvitsee leikkikaveria.

Minttu, musta tyttöpentu, vähän valkoista kaulassa. Isoin näistä kolmesta.

Aktiivinen ja sosiaalinen pentu. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, kerjää aika usein huomiota xD

Mustavalkoinen, Lissuksi kutsuttu tyttöpentu. Leikkisä kaveri, kuten kuvasta varmaan näkyy :D Löytääkin joka asiasta jotain leikittävää.

Lissu tykkää hirveän paljon olla sylissä, eli oikein oivallinen sylikissa xD Lissu ei oikein välitä muista kissoista, vaan vetäytyy usein sivummmalle leikkimään. Energinen ja eloisa tapaus.

Pentujen myymisestä ei olla vielä 100% varmoja, mutta myydään, jos hyvä koti löytyy ;)

Jos kissanpentu kiinnostaa, laitas vaikka sähköpostia: khtchiaro@gmail.com

18 kommenttia:

  1. Vitsit kun on hellyyttäviä kisuja c: Haluisin niin kovasti oman kissan, mutta joudun aika varmasti odottamaan siihen asti että muutan omaan kämppään.. :/

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/07/2015

    Vitsi nuo on sulosia :3 Tollanen ois ihana saada ku meillä on ollu joskus kissa. Onkos nuo sisäkissoja? (Meillä ei saa pitää kissoja vapaana pihalla nii)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmiten ovat päivät ulkosalla (öisin menevät esim. navettaan tai muuhun), mutta näin nuorina niistä saa vielä opetettua hyvin sisäsiistejä ;)

      Poista
  3. Anonyymi8/07/2015

    Ui! Mun niminen tyttöpentu! Tui, tui. Tän ois pitäny olla joku muu, koska munki 2 vee kissan nimi on Minttu. (Siitä tää mun nimimerkki tuleekin :3.)
    ~Minttu, Kht Kissanminttu

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/07/2015

    Hei, blogiasi on todella kiva lukea, on aina niin mielenkiintoisia aiheita! Voisitko vielä joskus tehdä postauksia vaikkapa teiltä kotoa, olisi kiva nähdä minkälaisessa kodissa asut, varmaan tosi kivassa :) Ja muuten ruokapostauskin olisi tosi kiva, vaikka sekä omasi tai koko perheesi ja vielä vaikka kissojen ja keppareidenkin! Tässä vähän uusia ideoita postausten aiheiksi :) Olisi kiva lukea näitäkin normipostaustesi välissä, kivaa syksyä sinulle ja kaikille keppareillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ideoita, kiitos :) Hyvää syksyä sullekkin! :)

      Poista
  5. Anonyymi8/08/2015

    Aih kun oot kaunis. Ihania heppoja.

    VastaaPoista
  6. Voiko kikissä pyytää sua juttelee?:) oon siellä nimellä _Kultariimu_ :) -Aada

    VastaaPoista
  7. Oot kaunis. Ja nona, jupi, fasu, tekiilla, snea ja poju on ihania<3.
    Muuten onko Eurokankaassa tekonahkalla mikä metri hinta siis jos tiedät pitäis kato ostaa hevosteni suitsiin. Ps. Sun blogi on paras ja teet ihania hevosia

    T. Indy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :3 Ja on, oliskohan jotain 14€/metri tai puoli metriä, ellen ihan väärin muista xD

      Poista
  8. äääääää! Haluan tuollaisen pennun;) mut meiän nykyset kissat (ragdolleja) ei oikee ottais tollasta hyvin vastaan. Mutta tosi kiva postaus ja sä olet tosi kaunis!

    VastaaPoista
  9. Vooii kuinka suloisia kisuja!❤ Meillä on täälä kotona kaksi ihan isoa kissaa, jotka on siskoksia :)

    VastaaPoista
  10. Ja oot kaunis ja hepat ja sun mekko on ihania❤

    VastaaPoista
  11. Anonyymi8/10/2015

    Oot tosi kaunis! Ja samoin sun kepparit. :) Tosi suloisia kissoja. Meillä itellä on kolme kissaa eikä voida ottaa uutta :( Söpöjä ne kyllä on! <3

    VastaaPoista