4/19/2014

Torstain ja Perjantain puuhailut

Torstaina menin Kht Spiritiin (Petralle) yöksi. 
Lähdettiin heti ensimmäisenä Jupilla ja Napsulla hyppäämään maastoon (pururadalle). Hyppäsimme 40-65cm ja matkalla ihmettelimme "otuksia"(ihmisiä) (tai no, Jupi ihmetteli).


Hoblaa Cx 


 Kiipeiltiin sitte kivilläki Cx


Älkää pliis kattoko mua xD Mikä ilme!? XD

Matkan varrella vahdattiin ja "peloteltiin" myös fasaaneja. :D
 Jupi ja Napsu tutustumassa ´Petran´ isoon koiraan.
Maastosta tultuamme teimme Napsulle (hyvin alkeellisen) loimen huovasta, tekonahasta ja soljesta.
Seuraavaksi menimme kentälle rakentelemaan 40-70cm esteitä. Mentiin sisälle varustamaan Jupi ja Napsu, jonka jälkeen suunistettiin ´kentälle´ hyppäämään.
 Tässäpä meidän hienot esteet :D

Hyppäämisen jälkeen teimme tarhat hevosille. Jupi sai oman ison tarhan, Napsu pienemmän ja tammat yhteisen keskikokoisen tarhan. (Jupi loimensa kanssa tuola kauimpana)

Sitten hyppelin vielä Jupilla loimi päällä, ja riimu ja riimunnaru toimivat ´suitsina´. Jossain vaiheessa otin riimmunnarun pois ja hyppäsin Juppelilla pitämällä vaan harjasta kiinni. :3 Jupi oli loistava ja totteli niin hyvin, se luottaa täydellisestin. <3

Lähdettiin sitten vielä taluttelemaan Jupia ja Napsua maastoon.

 Perjantai 18.4.
Aamulla kun heräsin ja pääsin ylös niin alotin tekemään Petran Karkki- ponille tuuheampaa harjaa. Kyllästyin aika äkkiä harjan tekemiseen ja lähdimmekin sitten kentälle hyppäämään (arvatkaa millä heposilla :D) 
Hypittiin noin puoli tuntia, tai no meninhän mä välissä kouluratsastustakin, niin mentiin sitten sisälle tekemään Karkille kankisuitsia. 
 Minä väkerrän suitsia ja Petra "salakuvaa" mua. Cx


Sitten kun suitset oli melkein valmiit ja olimme syöneet niin menimme taaas hyppäämään. :D Kesken kaiken hyppäämisen äiti tulikin hakemaan ja lähdin kotia päin, mutta eiköhän pääharja, joka mulla oli mukana (Jupille) niin jäänyt Petran työ :D No, pitää hakea se joskus Cx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti