1/09/2014

Pirate Of The Caribbean

En aiemmin ehtinyt tietokoneelle, mutta sain jo eilen tuon ruunikon heppasen valmiiksi. Siitä tuli Andalusialais ori ja nimekseen se sai Pirate Of the Caribbean.
Nyt aloin tekemään sille Westernsuitsia kankikuolaimilla.

 Tollanen se on <3 Kuvassa erittäin huono laatu, koska kuva otettu puhelimella... Tummennokset ovat oikeasti harmaat...

Eilen menin Jossulla esteitä illalla taskulampun valossa. Hyppäsin yhtä 50cm estettä kunnes nostin sen 60cm. Jossu hyppäsi hyvin, mutta välillä se säikkyi kun kissa juoksi yhtäkkiä esteen edestä. :D
Lopussa ratsastelin Jossulla pihalla, jossa oli valoisempaa. Jossu ei ilmeisestikään ole mikään pimeän ratsu, koska se säikkyi aina kun joku kissa kurisi tai juoksi takana, silloin se potkaisi taaksepäin ja hyppäsi sivuun, mutta onneksi kissat olivat tarpeeksi kaukana, että säästyivät osummilta.

Sitten kaksi ilkiöherraa:
White Starlight ei ainakaan vielä voi sietää uutta oritulokasta, koska se heittäytyi ihan jukuriksi ja yrittää näykkiä ja on muutenkin ilkeä.  Pirate Of The Caribbean ei sekään omalta osaltaan erityisesti pidä White Starlightista, mutta kyllä niistä vielä saadaan edes hieman toisiaan sietäviä herroja.. :D Ainakin toivottavasti.
 nocoby<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/5x2wyt.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> 
White Starlight EI pidä uudesta tulokkaasta :D

Tämä blogailu ei varmaan tule näin kouluaikoina olevaan huippuaktiivista, mutta pyrin edes joka kolmas päivä tänne kirjoittelemaan. :)

noo<br/><a href="http://oi42.tinypic.com/5dm5he.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> 
Jossuliini :3 (Sori noi rojut tuossa jokapuolella....)
Viimmenen juttu on sellaanen, että: Sori kun näitä "sisäkuvia" nyt tulee aika paljon, mutta ei ole vaan ollut hyviä säitä kuvata pihalla, aina sataa tai tuulee ihan liian kovaa...

Tälläänen lyhyt pätkä ja sitten menen jatkamaan noita suitsia :D Ens kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti