5/28/2023

Toukokuu

Tässä taasen esittelyssä kuukauden aikana valmistuneet hevoset. 😊

1.
Ensimmäinen myyntiheppa tälle kuulle on valmistettu mustasta fleecestä. Siinä on tukikangas. Merkiksi tein tuollaisen leveän, alasuupieleen asti ulottuvan läsin. Harjana on musta villalanka.
Tämä on ensimmäinen koevedos täysin uudesta kaavasta, johon otin enemmän mallia vanhemmista kaavoista, että saan tehtyä siitä vähän siromman. Laitan tämän version kaavasta myyntiin hevoskokoisena kaavana!


2.
Toinen myyntihevonen, tällä kertaa valkoisesta fleecestä. Tämä onkin toinen kokeilu tuosta uudesta kaavasta. Tähän tulee vielä pieniä muutoksia etenkin tuohon poskeen. Ehkä sitten lisään tämän kaavan tilausvalikoimaan.
Tässäkin hevosessa on tukikangas, harja on valkoista villalankaa ja silmien ympärillä sekä turvassa on pienet tummennokset.


3.
Myös tämä pikkukaveri on myytävä. Mulle tuli pitkästä aikaa valkoista Teddyä kaupanpäällisinä, jonka laitoin myyntiin. Ajattelin sitten pitkästä aikaa tehdä Teddyhepan, tai oikeastaan pikkuponin. Tässäkin on tukikangas, koska tuo Teddy on aikas venyvää. Kuten edeltävällä hepalla, myös tällä on valkoinen villalankaharja.


4.
Seuraavana on toukokuun ainut tilari. Ruskeasta karvakankaasta tukikankaalla. Tämähän kangas ei tukikangasta kaipaa, joten en voi sitä edelleenkään suositella tämän kankaan kanssa. Asiasta kerron enemmän videolla "My Day toukokuulta + asiaa tukikankaan käytöstä [MY DAY]" joka julkaistaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla YouTubeen!
Mutta kuitenkin, hepalla on tummanruskea villalankaharja, rosoreunainen tähti ja ruskeat värilliset silmät.


5.
Myyntiminiponi ruskeasta pehmokankaasta. Tämä kangas oli myyntikangas, mutta tein siitä pari myytävää, viime kuussa valmistuneen normikokoisen hepan ja nyt tämän miniponin. Itse kankaan sain myös myytyä tässä kuun lopussa eli se ei ole enää saatavilla.
Tällä simppelillä miniponilla on merkkinä pyrstötähti ja harja on tehty tummanruskeasta villalangasta.


6.
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on myöskin myytävä. Tämä on tehty vaaleanruskeasta pehmokankaasta, joka on myös myynnissä. Tein tälle leveän läsin ja harjan mohairista, joka on aika hyvin sävy sävyyn kankaan kanssa.


Mikä oli lempparisi näistä?

Mulle on ensi kuun aikana tulossa uusi Velboaerä, eli lisää vaihtoehtoja, ja paljon kysyttyä valkoista Velboaa tulee myyntiin kesäkuun loppuun mennessä!

Ensi kertaan! 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi8/05/2023

    Olisin kinostunut tuosta mini poniasta

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/06/2023

    Miten paljon tuo mini poni maksaa

    VastaaPoista