2/25/2021

Helmikuu - valtavasti projektihevosia

Tässä kuussa tein ennätyksellisen määrän projektihevosia - enemmän kuin minään muuna vuonna yhteensä. Ostin peräti seitsemän vanhaa hevosta, joista viisi oli keskeneräisiä, pelkästään kasaan ommeltuja. Lisäksi tein pari myyntiminiponia ja tilaria.

Pidemmittä puheitta, aloitetaan helmikuun hevosten esittely:

1.
Tilaushevonen punertavanruskeasta velboasta. Harja on ruskeaa villalankaa ja turvalle tuli isompi turpapilkku mallikuvan mukaisesti. Ruskeat värilliset silmät, kevyet tummennokset silmien ympärillä ja turpatummennos. Tämä kaveri lähti Saksaan täytteineen ja keppeineen.


2.
Myyntiminiponi. Tämä, ja neljä seuraavaa hevosta olivat niitä, jotka ostin keskeneräisinä ja tein itse loppuun. Tämä yksilö on samaa tummanruskeaa erikoiskangasta, mitä multa löytyykin varastosta. Harja on ruskeaa teddyä ja päässä on valkea läsi. Lisäksi tein tälle ruskeat värilliset silmät.
Niin, ja kaikki nämä projektihevoset lähtevät tuntuvasti normaaleja myyntihevosia halvemmalla.


3.
Seuraava projektihevonen - vai pitäisikö sanoa poni. Hiekan värisestä pehmokankaasta saman sävyisellä Mohair -harjalla. Tällä on isompi laikku vasemmalla puolella ja pientä kirjavuutta korvassa, lisäksi turpapilkku ja valkoista alaleuassa. Laitoin pinkkiä turpaan (merkkeihin) ja tein sävy sävyyn sieraimet ja vielä vaaleanpunaiset värilliset silmät. Myöskin tämä on myynnissä.


4.
Projektihevonen ruskeasta fleecestä. Kaikissa tämänkertaisissa projektihevosissa oli muuten tukikangas, vaikka itse en sitä yleensä käytä esimerkiksi fleecellä. 
Tällä harja on ruskeaa villalankaa, alaleuka on valkoinen (upotettu), otsalla on tähti ja turvalla hieman katkopiirtoa. Ai niin, tällä on myös upotetut sieraimet. Kuten kaikki muutkin projektihevoset, tämäkin on myynnissä.


5.
Myyntihevonen (projekti) tummanruskeasta erikoiskankaasta läsillä. Harja mustaa Teddyä. Tälle kaverille tein läsin. Mielestäni tästä tuli jotenkin tosi symppis! :)


6.
Hieman sirompi projektihevonen vaaleanruskeasta pehmokankaasta. Tällä on tähtipiirto ja ruskeast silmät. Harja on pitkähkö, ruskeaa Teddyä. Niin ja mainittakoon nyt vielä, että tämäkin myynnissä, ettei kellekään jää epäselväksi. :)


7.
Tiikerinkirjava myyntihevonen fleecestä. Tällä on valkoinen harja, jossa on ruskeita raitoja, ruskeat pilkut, herasilmät, pinkit sieraimet ja pinkkiä turvassa. Tässä onkin ensimmäinen tekemäni tiikerinkirjava hevonen, mikäli valmiiksi pilkukkaita mikrovelboahevosia ei lasketa. Tällainen projekti toi kivasti vaihtelua ja tässä pääsi todellakin käyttämään luovuuttaan.


8.
Viimeinen projektihevonen, jonka sain valmiiksi tässä kuussa. Vielä yksi on keskeneräinen ja jää ensi kuulle. Alunperin tämä hevonen on Oritalli Aison tekemä. Korjailin ja muokkailin tätä kuitenkin aika paljon. Muun muassa paksunsin harjaa, tein siitä pystyn, uusin sieraimet ja tein merkit. 
Materiaalina tässä on tosiaan punainen velboa, tukikankaalla. Kaulassa on "polttomerkki". Harja on mustaa villalankaharjaa, avattuna. Merkkeinä katkopiirto ja turpapilkku.


9.
Myyntiminiponi vaaleanruskeasta karvakankaasta. Harjan tein vaaleanruskeasta villalangasta, ja päässä on merkkinä tähtipiirto. Perus simppeli poni siis. :)


10.
Viimeisenä, muttei vähäisinpänä yksi myyntiminiponi lisää. Kyseinen yksilö on tehty ruskeasta fleecestä ja sillä on ruskea harja. Otsalla ja turvalla on hieman erikoisemmat merkit.


Tekeillä on lisäksi vielä kolme tilaria ja yksi projektihevonen, jota en saanut tässä kuussa valmiiksi, joten ne ovat ensi kuun "jonossa".

Kommentoi alle suosikkisi tämänkertaisista hevosista! :)


Ainiin muuten, kannattaa tsekata myytävien Talviloma-alennus! Kaikki hevoset ja lähes kaikki varusteet ovat nyt pari viikkoa alennuksessa 7.3.2021 saakka!

3 kommenttia:

  1. Omat lempparini tälläkertaa olivat 5,10 ja 11. Niistä tuli tosi söpöjä! Onnistuit myös erittäin hyvin kunnostuksissa. Ehkä tästä inspiroituneena pitäs pari omaakin vanhempaa heppaa kunnostaa...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/06/2021

    Minun lempparini oli tuo 6 onko se vielä vapaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vein sen juuri eilen postiin, eli ei ole enää kaupan. Myytävät -kohdasta tältä sivustolta löytyy tämänhetkiset myytävät :)

      Poista