1/23/2021

Uusi vuosi ja uudet hevoset

Vuoden ensimmäinen heppasatsi on täällä!

1.
Ruskea myyntihevonen fleecestä. Tämä yksilö on tehty 2021 -kaavan toisella versiolla. Teen vielä ihan pieniä muutoksia kyseiseen kaavaan, mutta kaava on kuitenkin jo tilausvalikoimassa. :)
Tälle hepalle tein badgerface -merkin ja keskipitkän harjan ruskeasta villalangasta.
 

2.
Vuonistilari beigestä pehmokarvasta. Perus valkomusta vuonisharja. Tälle tuli mallikuvan mukaiset väritykset, eli turpatummennos, ruskehtava päähän ja vaalennokset. Näin pitkälle karvalle on aina vähän tuskaa tehdä värityksiä ja saada ne näyttämään siisteiltä, eikä nuo vaalennokset monesta kerroksesta huolimatta tahdo oikein näkyä kunnolla.


3.
Miniponitilari beigestä karvakankaasta. Tämäkin oli vuonis ja sille haluttiin vaaleanpunapohjaiset silmät ja suu. Mukaan tilattiin lisäksi valkoiset lännensuitset valkoisella soljella ja pinkeillä koristeniiteillä. Ohjiksi tilattiin vaaleanpunavalkoiset pyöröpunotut ohjat. Suullisia miniponeja tilataan harvemmin, ja oli ihan kiva päästä tekemään myös suitsia miniponille - ne on niin pienet ja sievät.


4.
Mustasta pehmokankaasta tehty myyntihevonen. Harja on mustaa mohairia, merkkinä on katkopiirto ja tällä on lisänä ruskeat värilliset silmät.
Tähän kokeilin pitkästä aikaa vuoden 2017 kaavaa ja mielestäni se on ihan kiva, joten lisäsin myös sen tilausvalikoimaan. Kyseinen kaava on ehkä hieman sirompi kuin uudet kaavani.


5.
Tilaushevonen punaruskeasta velboasta. Harja ruskeaa villalankaa, läsi ja ruskeat silmät. Lisäksi tälle tuli turpa- ja silmätummennokset sekä kovikkeet korviin. Mukaan tilattiin myös englantilaiset suitset tummansinisillä tölkkiklipsu -soljilla, irrotettavilla klipsuohjilla, tuteilla, kolmipalakuolaimella ja otsapantaan kolme riviä timanttiketjua.
Ärsyttää muuten, kun en kuvausvaiheessa huomannut siloittaa noita kaulan ryppyjä. -_- Rypythän velboahepalla yleensä johtuu siitä, että kaulassa ei ole tarpeeksi täytettä, tämänkin kohdalla oli kyse siitä - multa loppui vanu juuri, enkä saanut kuviin vielä lisää täytettä.


7.
Valkokirjava myyntiheppa teddystä. Tämä oli mulla työnimellä "issikka", mutta ostaja päättäköön rodun vapaasti. Tälle tein extrapaksun harjan mohairista ja siitä tulikin tosi tuuhea, oli hankaluuksia saada se asettumaan kuvaan näyttävästi. :D Niin ja tällä on lisäksi herasilmät.

8.
Kirjava myyntiponi, valmistettu myös teddystä. Vihdoin ja viimein olen nyt saanut kulutettua tuon vaaleanruskean teddyn pois, vielä olisi valkoista ja ruskeaa jäljellä jonkin verran. Tosin seuraavat kaksi heppaa eivät tule olemaan teddystä, sillä en halua aivan kaikkia myytäviä tehdä samasta kankaasta.
Tälle ponille tuli tosiaan niskapuolelle iso laikku ja kaksivärinen harja mohairista. Niin ja tämähän on tehty varsakaavalla, eli voi ihan hyvin olla vaikka varsa.


9.
Myyntiminiponi. Tämä on tukikankaallinen yksilö tummanruskeasta pehmokankaasta. Merkkinä on piirto, jossa on rengastähti. Harja tummanruskeaa villalankaa ja tällä on ruskeat värilliset silmät. Lisäksi laitoin turaan pienen pinkin alueen.


10. 
Myyntiheppa hiekanruskeasta pehmokankaasta. Tämän harja on hiekanruskeaa villalankaa. Merkkinä on läsi, joka ulottuu toiseen suupieleen. Pinkki turpa, tummennokset turvassa, sekä kevyet silmätummennokset. Myös tämä yksilö on ruskeilla silmillä. Luontaisesti tälläkin on tukikangas, sillä kyseinen pehmokangas venyisi ilman tukikangasta liikaa, jolloin hepan muoto vääristyisi.
Tähän heppaan tuli muuten testattua yhtä vanhaa kaavaa. Mielestäni siinä on kivasti potentiaalia, joten katsotaan, kehittäisinkö siitä itselleni uuden kaavan?


Vuosi 2021 lähti siis heppojen teon osalta hyvin käyntiin, sain ihan kivan määrän heppoja tehtyä heti näin tammikuussa. :)

Kommentoikaapas taas suosikkinne alle! 
Oletteko te jo tehneet uusia heppoja? Montako?

11 kommenttia:

  1. Mun lemppari oli toi 8. Se oli niin söpö. Mä oon tehny tänä vuonna vasta yhen kepparin. Tein sen eilen ja siinä meni koko päivä.:D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi1/29/2021

    8,10&1! Etenkin tuo 8-poni on todella suloinen!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1/29/2021

    9! Onks se muute myynnissä? 🥺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kerettiin jo valitettavasti ostaa. Mutta ensi kuussa on tulossa uusia miniponeja myyntiin! :)

      Poista
  4. Anonyymi2/02/2021

    7&10! Extrasöpöjä :3 Tälle vuodelle ei oo vielä tullut kepsuja tehtyä, yksi ois kyllä työn alla.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi3/13/2021

    Hei minä olen jo lähettänyt sinulle sähkö postia joten onko jonossa vielä vapaata paikkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ootko "Stella"? Mikäli, niin olen vastannutkin sähköpostiisi. Muita ei ole tässä parin päivän sisällä tullut. :) Voin ottaa tilarin :)

      Poista
    2. Anonyymi4/03/2023

      Tekis mieli ostaa yksi keppari sulta paljonko maksaa toi öö puna ruunikko tai sit joku tommonen heppa jolla onkin sitten suitsetkin päässä niin paljonko se maksaa?

      Poista
    3. Tilareina tuollainen kuvanmukainen punaruunikko maksaisi 102,50€ ja jos tarkoitit tuota beigeä miniponi vuonista, niin sellainen olisi 51€ ilman suitsia.

      Poista
  6. Lemppari oli 2,5,8 ja kymmenen

    VastaaPoista