4/10/2020

Keppareita ja etäopiskelua


Kuten varmaan jokaisella, myös minulla on etäopetusta tällä hetkellä. Omassa ammattikorkeakoulussani siirryttiin suoraan etäopetukseen, joka jatkuu toukokuuhun asti. Toukokuun alusta mulla alkaakin työharjoittelu, joten palaan kouluun vasta syksyllä. Olen tosiaan koko kesän maatilaharjoittelussa, joka kuuluu osaksi opiskelujani. Tämän takia tilarien ja myyntihevosten tekeminen hidastuu. En varmaan aluksi ota kuin max 1-2 tilausta, mutta keskityn varmaan enemmän myytäviin. Jatkuvalla syötöllä en voi ottaa tilauksia, koska suurin osa materiaaleista jää kotiin - 300 kilometrin päähän kesäpaikastani.


Maaliskuulta asti mulla on ollut nämä seitsemän kepparia työn alla. Näiden lisäksi jonossa on vielä kaksi uutta tilausta, joita aloitan kun saan edelliset valmiiksi. On yllättävän kivaa päästä välillä toteuttamaan näin isoa määrää heppoja samaan aikaan. Tuntuu, että hepat etenee paremmin kun yhtenä päivänä saa tehtyä kaikille korvat ja toisena kaikille harjat. 
Niin joo, näistä nuo kaksi valkopäistä teddykankaista kaveria on tulossa myyntiin, muut ovat tilaushevosia.


Olenpa välissä ehtinyt pyörittelemään myös yhden riimunnarun myyntiin, siitä kuva yllä. Huomenna viimeistelen tilareiden varusteita, joten ajattelin samalla tehdä jämälangoista vielä yhden riimunnarun myyntiin.

Ainiin, iloista pääsiäistä kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Anonyymi4/18/2020

    Sieviä heppoja tulossa! Saanko kysyä, mistä hankit kaikki pienet metalliosat, kuten soljet, lukot ja avainrenkaat? Noi karvakankaiset on liian söpöjä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Hankin niitä mm. askarteluliikkeistä ja suutarilta.

      Poista
  2. Anonyymi4/20/2020

    Saako sulta nykyään vielä varsan norm. kokoisen hevosen kanssa viidellä eurolla? Oon nimittäin vähän miettinyt emä varsa tilausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa. :) Tilaussivuilla on ajankohtaiset hinnastot. :)

      Poista