2/29/2020

Varusterumbaa

Näin vuoden alussa tilataan yleensä huonosti hevosia, joten tällä kertaa mulla ei ole teille esiteltäväksi uusia valmistamiani hevosia. Maaliskuulla tosin pitäisi valmistua ainakin kolme hevosta, jotka ovatkin jo työn alla.
Sen sijaan helmikuun käytin hyödyksi myyntivarusteiden tekemiseen. Pyrin käyttämään jämätarvikkeita ja sellaisia koristeita ja kankaita ym. tarvikkeita, joita haluan poistaa varastostani.


Näin ollen kuukauden aikana on valmistunut aika läjä varusteita, eniten loimia ja korvahuppuja. Myös näistä molemmista olen tehnyt tai tekemässä ohjevideota. Loimen ohjevideo löytyy jo YouTubesta, korvahupusta on tulossa tutoriaali maaliskuun aikana.
Loimien ja korvahuppujen lisäksi on valmistunut muun muassa ketjunaruja ja riimuja.Tarkoitus olisi tilarien ja myyntihevosten ohella keskittyä jatkossakin viimevuotta enemmän myös myyntivarusteidenkin tekemiseen. Aluksi on tarkoitus kuluttaa näihin juurikin niitä materiaaleja, joita ei tule muuten käytettyä esimerkiksi tilareihin. Mutta toki sekaan mahtuu myös motivaatioprojekteja, kuten erikoisempia suitsia tai muuta vastaavaa.


Vuoden alussa olen paitsi pyrkinyt tyhjentämään varastojani turhista ja ylimääräisistä materiaaleista, niin olen myös tehnyt muutamia hankintoja. Olen täydentänyt varastojani muun muassa timanttiketjujen ja hevoskankaiden puolesta. Löysin vihdoin pitkän etsinnän jälkeen haluamaani tummanruskeaa velboaa ja myös muutamia kivoja erikoiskankaita, joista yksi tuossa yläpuolella. Tällä hetkellä varastotilanne hevosmateriaalien puitteissa näyttääkin oikein hyvältä, eli taas hetkeen ei pitäisi olla tarvetta millekkään. :)

Minkälaisia varusteita te haluaisitte minun tekevän myyntiin?

1 kommentti: